Un Girona molt seriós tomba al Sevilla al Pizjuán (0-2)

Per si hi havia algun dubte, el Girona els ha esvait tots guanyant amb solvència al Sáncehz Pizjuán contra el Sevilla (0-2). Els catalans han controlat un partit on Danjuma ha debutat i Abel Ruiz ha marcat el seu segon gol del curs.

El conjunt gironí ha arrencat amb força la primera meitat del partit, mostrant una gran intensitat des del primer moment. Als dos minuts de joc, ja havien recuperat tres pilotes, marcant el ritme en els primers compassos. Tot i això, el Sevilla no ha trigat a generar perill, i al minut 6, Isaac Romero ha provat un xut tens des de la frontal que Gazzaniga ha atrapat sense problemes.

Els andalusos han mantingut la pressió alta i han recuperat diverses pilotes a prop de l’àrea gironina, amb Barco destacant-se per la seva aportació. Al minut 18, Isaac Romero ha tornat a estar a punt de marcar amb un xut des de la mitja lluna que ha posat en dificultats la defensa del Girona.

El Girona ha intentat respondre al domini del Sevilla amb una incorporació ofensiva de Miguel al minut 29, que ha acabat amb un xut llunyà desviat a córner per Nyland. Finalment, al minut 40, el Girona ha trobat el camí del gol gràcies a una gran jugada de Miguel, que ha centrat rasant per baix perquè Iván Martín marqués a porteria buida, fent pujar el 1-0 al marcador.

Només dos minuts després, el Sevilla ha marcat un gol mitjançant Ekunje, però aquest ha estat anul·lat per un fora de joc molt ajustat. El Sevilla ha continuat buscant l’empat, i Gazzaniga ha estat clau al minut 45 per evitar el gol amb una aturada espectacular a un xut potent de Lukebakio. La primera meitat ha finalitzat amb el Girona per davant en el marcador, després d’un període d’intensitat i emocions.

Segona meitat

El Sevilla ha buscat l’empat ràpidament, però al minut 51, un xut amb l’esquerra de Lukebakio ha anat directe a les mans de Gazzaniga, sense crear gaire perill. Al minut 57, Asprilla ha entrat en substitució d’Iván Martín, aportant frescor a l’atac gironí. Poc després, al minut 58, el Girona ha estat a punt d’ampliar l’avantatge amb una ocasió claríssima. Bryan ha centrat a dins de l’àrea, i Abel Ruiz ha rematat, però Nyland ha salvat sota pals. El refús ha arribat a Danjuma, que ha estat a punt de sentenciar, però no ha impactat bé la pilota.

El Sevilla ha intentat reaccionar amb els canvis de Jesús Navas i Peque, buscant dinamitzar el seu joc. Però al minut 71, el Girona ha augmentat la seva avantatge amb un gol d’Abel Ruiz des del punt de penal, després d’una revisió del VAR per unes mans a dins l’àrea. Ruiz ha marcat amb molta tranquil·litat, enganyant completament a Nyland.

Amb el marcador a favor, el Girona ha mantingut el control absolut del joc, fins i tot generant alguna ocasió més, com un xut de llarga distància d’Asprilla que ha estat a punt de convertir-se en el tercer gol. Ekuje ha posat a prova a Gazzaniga que evitava el gol local. Míchel ha fet un doble canvi al minut 88 per donar entrada a Arnau i Portu per Francés i Bryan Gil, que ha estat aplaudit pels aficionats locals. Després de 7 minuts, i sense cap ensurt, el Girona ha celebrat una nova victòria.