Girona

Míchel: “La primera part és del Sevilla però hem sabut anar de menys a més”

El tècnic dels gironins, Míchel Sánchez, ha atès els mitjans després de la victòria al Sánchez Pizjuán. La sisena consecutiva al Sevilla. Aquestes han estat les seves valoracions:

De menys a més

“Per mi la segona part ha estat molt bona en control del partit. Hem tingut més energia. La primera part ha estat del Sevilla. No sé si ha estat perquè hem jugat fa tres dies o per la temperatura, però ens ha faltat. Hem tapat bé els seus extrems i hem tingut sort amb el fora de joc. Però amb pilota i sense ens ha faltat energia. La segona part amb Danjuma i Solís hem tingut molta més energia. El Sevilla ha anat de més a menys i nosaltres al revés. Hem anat creixent i tot i que al final han tingut alguna ocasió més ho teníem controlat. Una part per cada equip. Gràcies a la nostre línia de 4 ens hem sabut sostenir i endur-nos la victòria. ”

7 de 12 i satisfets

“Anem a l’aturada de seleccions amb bones sensacions. El Sevilla, l’Atlético i el Betis són equips grans. Venir a aquests camps i rebre a casa l’Osasuna no és fàcil. 7 de 12 és per estar contents. Ara marxen amb la selecció 7 jugadors. Necessito veure encara a Krejic, més a Asprilla, més a Donny... Avui al meu cap ja tenia la idea de no fer molts canvis. Amb una grada com aquesta que pressiona les decisions ens converteix en individuals i no volia pressionar més els jugadors. Això sí, necessito el fons d’armari que tenim i que la gent vagi a més, i per això s’ha d’entrenar molt”

Valoració de les victòries

“Cada victòria és diferent. El Sevilla ve amb dos punts, però contra el Vila-real mereixia guanyar. Avui a nosaltres, d’ocasió clara, ens n’han fet una i el fora de joc. Vol dir que nosaltres hem treballat molt bé. Potser el Sevila no ha tret la seva millor versió, però de vegades ens toca posar-nos la medalleta. L’altre dia vam guanyar a l’Osasuna 4-0 i avui ha guanyat el Celta que semblava que feia tant equip, totes són importants. ”

Falta d’energia

“Faig canvis a la mitja part perquè em faltava energia. Venim de jugar fa menys de 72 h i és difícil. La intensitat de Tsygankov a la mitja part era mol baixa la pel que estem acostumats. És una mica responsabilitat meva, com tot el que passa al camp.”

Fons d’armari

“L’únic que demano a la gent és que no comparin l’any passat amb aquest. Tenim una molt bona plantilla que lluitarà per guanyar, amb moltes possibilitat per variar. Si necessito gent a darrera avui en tenia molta a la banqueta, Arnau, Juanpe, Krejic, i serà gent que ens donarà, i ens haurà de donar. Venen molts partits i és impossible que tots no siguin importants.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)