Girona

Set jugadors en seleccions i Yangel Herrera, lesionat

La lliga s’atura, però el calendari de seleccions, no. El Girona afrontarà l’aturada internacional amb set jugadors convocats per les respectives seleccions. Aquests compromisos suposaran un parèntesi important per al conjunt de Míchel, que haurà de prescindir de diverses peces clau durant els pròxims deu dies, just en la llarga prèvia del Barça.

Aturada relativa

En primer lloc, el defensa Alejandro Francés ha estat convocat per la selecció sub-21 d’Espanya per disputar dos partits de classificació per a l’europeu del 2025. La rojita s’enfrontarà amb Escòcia el 6 de setembre i amb l’Hongria d’Antal el 10 de setembre. El jove hongarès també jugarà contra la selecció d’Alemanya en la lliga de les nacions.

El defensa txec Ladislav Krejcí també tindrà un doble compromís internacional, representant la República Txeca en els enfrontaments de la Lliga B de la lliga de les nacions contra Geòrgia i Ucraïna. Aquest darrer partit serà especialment interessant, ja que hi tindrà com a rival el seu company d’equip Viktor Tsygankov, que ha estat convocat per la selecció d’Ucraïna. Tsygankov també jugarà contra Albània en aquesta aturada.

Pel que fa a la selecció de Colòmbia, el Girona tindrà dues representacions: Jhon Solís i Yáser Asprilla. Els dos jugadors han estat convocats per disputar dos partits de classificació per al mundial del 2026, contra el Perú i l’Argentina.

Bojan Miovski ha estat cridat per Macedònia del Nord per jugar dos partits de la lliga de les nacions, contra les illes Fèroe i Armènia.

Yangel, lesionat

Una de les notícies destacades en aquesta aturada és la baixa d’última hora de Yangel Herrera. El migcampista veneçolà té una lesió lleu a l’adductor esquerre, la qual el va obligar a ser substituït en el descans del partit contra el Sevilla i està pendent de proves. Aquesta lesió l’ha deixat fora de la convocatòria de Veneçuela per als partits de classificació per al mundial del 2026 contra Bolívia i l’Uruguai.

Yáser Asprilla Colòmbia
Classificació mundial 2026
Jhon Solís Colòmbia
Classificació mundial 2026
Miovski Macedònia N.
Lliga de les nacions
Tsygankov Ucraïna
Lliga de les nacions
Krejci Rep. Txeca
Lliga de les nacions
Francés Espanya (sub-21)
Classificació europeu 2025 (sub-21)
Antal Hongria
Lliga de les nacions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)