Girona

“La Champions és especial”

El Girona va presentar davant dels mitjans de comunicació l’últim a arribar, un Arnaut Danjuma que amb només un entrenament amb els seus nous companys ja va jugar tota la segona part del partit al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla. Ho va fer partint des de l’extrem esquerre, una de les posicions predilectes del neerlandès, a més de la de davanter centre: “No és important on jo vulgui jugar, sinó on em vulgui posar el tècnic. Puc jugar com a extrem esquerre i com a davanter centre, i estic preparat per fer-ho bé on sigui”, explicava el jugador cedit pel Vila-real fins al final de la temporada, i admetia que disputar la Champions havia tingut un pes específic en la seva decisió de venir al Girona, tot i que altres aspectes el van empènyer a fer el pas: “És clar que ajuda que juguem la Champions. Per a mi és una bona oportunitat, però també per al club, per a la ciutat i l’afició. Quan l’he jugat amb el Vila-real sentia que era especial, viatjar a altres països, jugar contra els millors clubs… Vinc aquí perquè Míchel m’ha dit coses que m’agraden, vaig veure com jugava el Girona el curs passat i va ser increïble, el projecte és bo… La Champions ajuda però les altres coses també.”

Danjuma va mostrar admiració cap a Míchel per tot el que ha fet en el club el tècnic de Vallecas: “Ja sap de les meves qualitats, que li agrada la meva velocitat i l’un contra un. També puc aportar gols i li agrada la meva versatilitat. Hi ha hagut feeling, tothom parla bé de Míchel i tot el que ha fet és increïble. Estic feliç d’estar a les seves ordres, estic al 100% en el projecte amb el club i els companys”, explicava el neerlandès, que valorava positivament la gran competència que es trobarà en l’equip, amb un repertori ampli de jugadors versàtils en la parcel·la ofensiva: “Que n’hi hagi és important per a mi i també per a l’equip, que necessita molts jugadors, ja que aquest any competirem en la lliga i en la Champions. Es necessita un bon reguitzell de futbolistes per afrontar-ho tot amb garanties, i crec que en tenim de molta qualitat i la plantilla és àmplia”.

Danjuma arriba al Girona amb experiència en grans lligues i també en la Champions League, competició que ha tastat amb el Bruges, el Tottenham i, sobretot, amb el Vila-real, club amb qui va fer sis gols en l’edició del curs 2021/22, quan es va convertir en peça clau dels groguets, que van arribar a les semifinals. Per l’atacant blanc-i-vermell, no tenir experiència en la competició no és determinant si les ganes de competir i l’ambició ho supleixen: “El Girona és molt especial. Evidentment no és el club més gran del món però és familiar. Sento que els jugadors i el cos tècnic no només volen jugar la Champions sinó que hi volen competir. És el primer any en la Champions i serà complicat, però quan la vaig jugar amb el Vila-real tampoc teníem gaire bagatge i vam arribar a les semifinals amb Unai Emery. Volem jugar bé contra els clubs top de la competició, hi ha ambició”, sentenciava l’última peça que ha completat l’atac del Girona.

LES REACCIONS

El Girona no és el club més gran del món, però no només vol jugar la Champions League sinó que hi vol competir
És clar que jugar la Champions ha tingut un pes en la meva decisió, i també el projecte
Arnaut Danjuma
atacant del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)