Girona

Juan Carlos i Misehouy, fora

Champions. La UEFA fa públiques les llistes A dels clubs, en què el Girona deixa fora Juan Carlos i, també, Misehouy

La UEFA va fer públiques les llistes A dels futbolistes inscrits pels clubs per disputar la fase de grups de la Champions League 2024/2025, i en el cas del Girona, hi ha dues absències: el porter Juan Carlos i el jove talent neerlandès Misehouy. Malgrat haver estat convocats regularment amb el primer equip, cap dels dos ha estat inclòs en la llista principal de 22 jugadors que competiran en aquesta edició històrica per al club català, marcada per la seva primera participació en la màxima competició europea.

En el cas de Juan Carlos, un dels jugadors més experimentats de la plantilla i figura clau en temporades anteriors, la seva exclusió podria estar relacionada amb decisions tècniques que apunten a donar més minuts a altres porters en aquesta competició. Aquesta absència obre interrogants sobre el rol que tindrà el veterà porter la resta de la temporada, especialment en altres competicions estatals com la copa. El Girona inscriurà Paulo Gazzaniga i Pau López, del primer equip, i deixarà així la posició de la porteria una mica debilitada. En aquest cas, tampoc es podria inscriure Sergi Puig, fitxat aquest estiu pel filial, i s’hauria de reforçar amb un jugador de la llista B.

Pel que fa a Misehouy, que té fitxa del filial, tampoc podrà participar com a jugador de la llista B, una opció que normalment permet als joves del planter accedir a la Champions. Aquest fet és degut a les normes que exclouen els futbolistes que s’han incorporat durant la mateixa temporada.

Un factor determinant en la configuració d’aquesta llista és la penalització que ha tingut el Girona a l’hora d’inscriure jugadors. Com que només disposa d’un futbolista de formació del club a la llista A, Arnau Martínez, la UEFA aplica una reducció de tres jugadors en el nombre màxim d’inscrits, i es queda així amb 22 llocs en lloc dels 25 habituals.

Pendents de la llista B

Tot i que la llista A ja ha estat revelada, la llista B, que inclou futbolistes del filial, encara no ha estat anunciada. Aquesta llista permet als equips una certa flexibilitat, ja que poden afegir jugadors menors de 21 anys formats a la seva acadèmia sense ocupar llocs en la llista A. La publicació d’aquesta llista serà crucial per determinar quins joves talents podran contribuir al llarg de la competició.

L’absència de Juan Carlos i Misehouy en la llista A suggereix que el Girona podria tenir plans específics per a aquests jugadors en altres competicions, o, en el cas de Misehouy, continuar amb el seu desenvolupament al filial. De moment, els 22 seleccionats seran els encarregats de defensar els colors del Girona a Europa, portant amb ells l’esperança i les expectatives d’un club que debuta en la competició més prestigiosa del continent. El club afronta aquest desafiament amb la màxima il·lusió i sabent que tot i no ser una competició prioritària volen disputar-la.

UN JUGADOR FORA

PORTERS
Paulo Gazzaniga
32 anys
Pau López
29 anys
DEFENSES
Ladislav Krejcí
25 anys
Daley Blind
34 anys
David López
34 anys
Arnau Martínez
21 anys
Juanpe Ramírez
33 anys
Alejandro Francés
22 anys
Miguel Gutiérrez
23 anys
MIGCAMPISTES
Oriol Romeu
32 anys
Yangel Herrera
26 anys
Jhon Solís
19 anys
Van de Beek
27 anys
Yáser Asprilla
20 anys
Iván Martín
25 anys
Viktor Tsygankov
26 anys
Cristian Portu
32 anys
Arnaut Danjuma
27 anys
DAVANTERS
Bojan Miovski
25 anys
Bryan Gil
23 anys
Cristhian Stuani
37 anys
Abel Ruiz
24 anys

MISEHOUY, TAMPOC

El club no inscriu Juan Carlos en la llista A de la Champions i hi anirà amb 2 porters
El neerlandès, que té fitxa del filial, no serà inscrit en la llista B perquè és alta de l’estiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)