Girona

En l’elit continental

El Girona és candidat a millor club en els premis de la Pilota d’Or, amb el Manchester City, el Madrid, el Bayer Leverkusen i el Borussia Dortmund

Dovbyk i Savinho són nominats individualment pels èxits a Montilivi

El Girona FC ha estat inclòs entre els candidats al premi de millor club de la temporada 2023/2024, un reconeixement que arriba amb els prestigiosos premis Ballon d’Or, organitzats pel diari francès L’Équipe. Aquesta nominació situa el club català al costat de gegants del futbol europeu com el Reial Madrid, el Manchester City, el Borussia Dortmund i el Bayer Leverkusen, en una competició que destaca els èxits dels equips més destacats de la temporada.

La cerimònia de lliurament dels premis Ballon d’Or se celebrarà el 28 d’octubre al Théâtre du Châtelet de París, un esdeveniment que cada any atrau l’atenció mundial com a cita ineludible per als amants del futbol. A més de premiar els millors jugadors individuals, també es reconeix la trajectòria i l’impacte dels clubs en l’escena internacional, i la presència del Girona en aquesta llista és un símbol del seu creixement.

El club gironí ha assolit aquesta nominació després d’una temporada que serà recordada pels aficionats, marcada per fites com l’ascens a la Champions League, consolidant així la seva posició entre l’elit del futbol europeu. Amb la nominació del Girona a millor club de la temporada, es fa evident que l’equip ha fet un salt de qualitat que ha captivat l’atenció de tot el continent. La gala de París no només servirà per coronar els millors del món, sinó també per reconèixer el treball i la trajectòria d’un Girona que ha demostrat estar a l’altura dels millors.

Savinho i Dovbyk, també

La temporada 2023/2024 ha estat especialment significativa per a l’equip entrenat per Míchel, no només pel seu èxit col·lectiu, sinó també pel protagonisme de jugadors com Artem Dovbyk i Savinho Moreira, que ja no formen part del Girona després d’anar-se’n a la Roma i al Manchester City respectivament. Aquests dos futbolistes han estat nominats a títol individual per a diversos guardons del Ballon d’Or, després d’una temporada excepcional en la qual han tingut un paper clau en els èxits de l’equip.

Dovbyk, que va ser el pitxitxi amb 24 gols, i Savinho, amb la seva capacitat de desequilibri i grans números, van ser peces fonamentals, quasi irrepetibles, en l’esquema de joc gironí i ara veuen reconeguda la seva contribució amb les nominacions. Això no només reforça la posició del club, sinó que també destaca el talent individual que ha brillat en un curs inoblidable.

B. DORTMUND
Subcampió.
Després d’eliminar el PSV, l’Atlético i el PSG, el Borussia Dortmund va arribar fins a la final de la Champions, que va perdre contra el Madrid. Va acabar cinquè la Bundesliga
GIRONA
Per a la història.
El Girona va tancar la millor temporada de la seva història, amb un tercer lloc inimaginable, amb 81 punts, i l’accés a la Champions. I amb el pitxitxi de la lliga, Dovbyk.
B. LEVERKUSEN
Pletòric.
Temporada de rècord per al Bayer Leverkusen, que va trencar el domini del Bayern amb la primera Bundesliga. Va guanyar la copa i va ser finalista de l’Europa League
REAL MADRID
Campió.
El Madrid va consolidar el seu domini continental amb la quinzena Champions, que afegia a la lliga. L’equip d’Ancelotti també va guanyar la supercopa d’Espanya.
MANCH. CITY
Quatre Premiers.
El Manchester City és el primer equip masculí que enllaça quatre títols de la Premier. A més. l’equip de Pep Guardiola va guanyar la supercopa i el mundial de clubs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)