Girona

PUMA posa el nom a la Ciutat Esportiva del Girona a la Massana

  • VÍDEO: Acord entre el Girona i Puma
  • Delfí Geli i Esteve Planas presenten l’acord entre el Girona i PUMA GIRONA FC.

El Girona ha anunciat que ha arribat a un acord amb PUMA, pel qual la marca alemanya de material esportiu dona el seu nom a la Girona Football Academy, presentada en el seu dia com a City Football Academy Girona. Les exigències legislatives marcades per la UEFA segurament han tingut a veure en el fet que el nom de La Massana, lloc on hi ha els terrenys de la Ciutat Esportiva del Girona –de moment s’hi ha construït la fase 1, exclusivament per al primer equip–, hagi canviat i Girona passi a encapçalar el nom de l’equipament blanc-i-vermell. Des que es va confirmar que el club gironí jugaria la Champions League, com el Manchester City, amb qui comparteixen propietat, que els dos clubs han hagut de separar o directament trencar moltes de les relacions que els unia.

El Girona i PUMA van iniciar la seva relació la temporada 2019/20 convertint-se aquest en un partner estratègic, amb un acord de llarga durada, proveint als primers masculí i femení, el futbol base i l’equip Genuine. Ara la relació ha fet un pas més amb la implicació de la marca alemanya amb la Ciutat Esportiva amb nom Girona Football Academy by PUMA: “ Poder vincular el nostre nom i la nostra marca a aquestes instal·lacions forma part del trajecte que vam fer amb el Club i que va començar fa cinc anys”, comenta Esteve Planas, Managing Director PUMA Southern Europe, que afegeix: “Tenim una sensació de privilegi de formar-ne part i poder seguir dient, de la nostra banda, Forever Faster i Forever Dreaming amb el Girona per molts anys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)