Un tram final fatal per al Girona

Juvenil divisió d’honor. L’equip gironí cau a Cornellà, en un partit que dominava i guanyava per 1-2 quan faltaven 20 minuts

Cornellà 4 Girona 2

CORNELLÀ:Jordi Saucedo, Jon Pilar, Guillem Romagosa, Dereck López, Iker Rodríguez, Jaume Viladegut (Víctor Lendinez, 57’), Izan Martínez, Ernest Merinas (Eloy Suárez, 46’), Pau León (Marc Mujal, 68’), Manuel Hidalgo (Marc Barrantes, 57’) i Pol Montesinos (Aleix Añigas, 86’).GIRONA:Antonio Olivera, Gibert Jordana, Oriol Aguilera, Arnau Coromina (Daniel Curcio, 77’), Guillem Badia, Aimar Garcia (Jordi Font, 73’), Nacho Plaza (Nesta Martínez, 73’), Marcos Roldán, Juan Fernando Arango, Jaime Fuentes (Luis Montes, 77’) i Richard Martínez (Dereck Casasola, 62’).GOLS:1-0 (13’) Pol Montesinos. 1-1 (32’) Gibert Jordana. 1-2 (34’) Marcos Roldán. 2-2 (70’) Marc Barrantes. 3-2 (75’) Marc Barrantes. 4-2 (95’) Marc Mujal.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Ernest Merinas i Víctor Lendinez; al visitant Aimar García.

El Girona va abandonar Cornellà preguntant-se què havia passat. I és que els blanc-i-vermells van perdre (4-2) un duel en què van ser àmpliament superiors en els primers 70 minuts, als quals van arribar guanyant per 1-2, un marcador curt tal com havia anat tot plegat, però en un moment van veure’s perdent. El Cornellà, amb dues dianes seguides de Marc Barrantes, va remuntar i el Girona ja no va aixecar-se. Dues jornades de lliga després, els gironins sumen un punt.

Així, ahir va marxar sense res a la motxilla. De res va servir-li una primera part molt bona, en què va generar fins a 10 ocasions de claredat, encara que només dues van entrar. El Cornellà va avançar-se aviat via Pol Montesinos (13’), però l’equip orientat per Sergi Mora va seguir dominant i creant situacions de gol. Gilbert Jordana (32’) i Marcos Roldán (34’) van materialitzar la diferència i van avançar el grup blanc-i-vermell.

I en la represa res feia preveure el que va acabar succeint. Perquè, tot i que el Girona no va aconseguir produir tant, no hi havia acció enlloc. Del no-res, però, van arribar els dos gols de Barrantes (70 i 75’), que van fer sucumbir els gironins, que ja a la desesperada van encaixar el quart, de Marc Mujal (95’).