Girona

El Girona es consolida amb un límit salarial rècord de 94 milions d’euros

El Girona ha experimentat un creixement espectacular pel que fa al límit salarial de cara a la temporada 2024/2025, consolidant-se com un dels clubs amb més capacitat econòmica de la Primera Divisió. Amb un límit salarial de 94,5 milions d’euros, el club gironí ha duplicat gairebé el seu pressupost respecte a l’any anterior, augmentant-lo en 42,5 milions d’euros. Aquesta xifra rècord situa el Girona com el vuitè equip de la lliga amb més pressupost de plantilla, un salt qualitatiu que reflecteix l’èxit esportiu de la passada temporada i les bones perspectives per al futur.

Aquesta injecció econòmica permetrà al Girona afrontar amb garanties els nous reptes de la temporada, incloent-hi l’objectiu de mantenir-se entre els millors equips de la competició i consolidar el seu projecte a la màxima categoria del futbol espanyol. El creixement del club no només s’ha vist reflectit en el terreny de joc, sinó també en la seva capacitat d’atraure talent i invertir en una plantilla competitiva per a seguir avançant.

El Barça puja, l’Espanyol baixa

Tot i que la situació econòmica del Girona és brillant, aquest panorama contrasta amb altres equips catalans com l’Espanyol, que segueix ofegat per un límit salarial de només 8,7 milions d’euros, un dels més baixos de la competició. El Barça, per la seva banda, ha recuperat marge de maniobra econòmica, augmentant el seu límit salarial fins als 426 milions d’euros, després de diverses temporades amb restriccions, però encara lluny dels 754 milions del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)