Girona

El 2-4 al Lluís Companys

Jornada 16. 10-12-2023

Capbussada a la nova dimensió

Barça 2 Girona 4

BARÇA:Iñaki Peña, Koundé, Araújo, Christensen (Balde, 65’), Cancelo, De Jong, Gündogan, Pedri (Fermín, 80’), Raphinha (Lamine Yamal, 65’), João Félix (Ferran, 65’), Lewandowski.GIRONA:Gazzaniga, Eric Garcia, David López, Blind, Couto (Valery, 78’), Aleix Garcia, Iván Martín (Solís, 87’), Miguel, Tsygankov (Portu, 78’), Savinho, Dovbyk (Stuani, 73’).GOLS:0-1 (12’) Dovbyk. 1-1 (19’) Lewandowski. 1-2 (40’) Miguel. 1-3 (80’) Valery. 2-3 (Gündogan, 90+2’). 2-4 (90+5’) Stuani.ÀRBITRE:Díaz de Mera.TG.:Al local Araújo, i als visitants Blind i Stuani.PÚBLIC:42.848 espectadors a l’estadi Lluís Companys de Montjuïc.

Un equip no arriba a la quinzena jornada al capdamunt de la classificació, empatat a punts amb el Madrid i havent-ne sumat 38 de 45 per casualitat. En el tram final de la primera volta, el Girona ja s’havia assegurat l’etiqueta de conjunt revelació i s’havia guanyat l’admiració de tothom. La fam de Míchel i dels seus jugadors, juntament amb un engranatge futbolístic que va funcionar a la perfecció, va permetre ruboritzar un gegant com el Barça malgrat l’enorme diferència de pressupost. Ben aviat, Tsygankov va deixar el primer en safata per a Dovbyk (0-1, 12’). Els locals van reaccionar ràpidament amb un gol de Lewandowski (1-1, 19’), però els gironins, lluny d’afluixar, van treure la personalitat i es van tornar a avançar abans del descans amb un golàs de Miguel (1-2, 40’). El partit va embogir a les acaballes. Valery va guanyar una pilota dividida a Koundé i va definir amb tranquil·litat per batre Iñaki Peña (1-3, 80’). Quan tot semblava encarrilat, Gündogan va posar-hi emoció (2-3, 90+2’). Va ser llavors quan va aparèixer el de sempre, el de les grans ocasions, i Stuani, atent al segon pal, va aprofitar una centrada de Savinho (2-4, 90+5’) per segellar un triomf històric que deixava el Girona líder en solitari i set punts per sobre del Barça. Per fregar-se els ulls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)