Girona

L’1x1 blanc-i-vermell del Girona- Barça

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
castigat
No va tenir problemes per blocar els dos primers xuts del Barça. En les següents accions, va estar venut i sense gaires possibilitats de res. En el joc amb els peus va arriscar, sota una pressió asfixiant. Se’n va sortir bastant bé.
FRANCÉS (85’)
atent
Va iniciar el matx amb bona col·locació i tancant molt bé les centrades laterals. A mesura que van anar passant els minuts, li va baixar la pressió i tant Balde com Raphinha van fer-li mal. Va ser decisiu en accions defensives a l’àrea gironina.
DAVID LóPEZ (90’)
insegur
La primera part del català va ser un autèntic infern. Una greu errada seva va propiciar el primer gol culer, deixant Lamine Yamal sol davant de Gazzaniga. Es va mostrar insegur amb la pilota i va patir defensant entre línies.
BLIND (90’)
resolutiu
La pressió del Barça va dificultar la seva sortida natural, però se’n va sortir un cop més. No va poder trepitjar gaire camp rival, però va intentar connectar en llarg en diverses accions. Va corregir alguns errors dels seus companys.
MIGUEL (90’)
voluntariós
Va tenir molta feina per trobar espais al mig del camp i li va tocar defensar Lamine Yamal. En l’acció polèmica del penal, d’ell van venir les dues centrades anteriors i fins i tot va voler donar solucions de rematada en l’àrea contrincant.
IVÁN MARTÍN (90’)
VENçut
Clarament va ser un dels jugadors condicionats pel gran domini blaugrana amb la pilota. A la zona interior no va estar còmode, i li va faltar la finor amb la passada. Va poder connectar pocs cops a la zona de tres i no va tenir arribada.
solís (90’)
preocupat
El colombià no va estar fi amb els controls i va perdre un parell de pilotes en la divisòria que va aprofitar el Barça per crear perill. Se’l va notar tens, però de mica en mica va anar tenint més presència. Ha de polir algun detall tècnic.
Bryan GIL (54’)
condicionat
Els primers 45 minuts va estar molt condicionat per la profunditat blaugrana per la seva banda. Va haver de guardar les espatlles a Francés i va acabar fos. En atac, va estar actiu, provant u per u i provocant el penal polèmic.
TSYGANKOV (69’)
intens
Va partir com a mitja punta, donant sempre una sortida entre línies i ajudant Abel Ruiz en la pressió. En la segona va ser més desequilibrant a l’extrem. Va posar pilotes tenses i va provar sort a cama canviada. A la banda millora el seu joc.
ABEL RUIZ (69’)
solitari
Gairebé no va tenir participació en el joc d’atac gironí, va estar molt sotmès a la pressió visitant, que va ser elevada durant tot el matx. Va donar oxigen en alguna jugada, però no va haver-hi continuïtat. Va incidir poc en la desmarcada.
DANJUMA (55’)
previsible
Míchel el va ubicar a l’extrem, però no se’l va veure gaire. Va provar de desbordar Koundé, però no va sortir guanyador de cap duel i va caure diverses vegades en fora de joc, despistat. L’equip no el va saber trobar en el joc profund.
yáser (36’)
interior
Va partir d’interior i va voler tenir capacitat per encarar a camp obert. Li va costar desfer-se de les marques, va fer alguna centrada bona.
portu (36’)
valent
Sempre mira cap endavant, a vegades amb més cor que cap. Ahir, però, va fer l’assistència de gol a Stuani anticipant-se a Ter Stegen.
stuani (21’)
referent
Va sortir al camp per liderar els seus i va anotar l’únic gol gironí. És un gran capità.
Donny (21’)
deslligat
No va transcendir en el joc, i gairebé no va tocar pilota. Va jugar darrere el davanter centre.
Arnau (5’)
suplent
Va jugar els últims 5 minuts quan el partit ja estava decidit. No va tenir temps de res.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)