Girona

“Hem estat lluny de fer mal al Barça”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer a la sala de premsa de Montilivi després de la contundent derrota contra un Barça molt poderós ofensivament. En la seva valoració general del partit, va admetre: “Hem estat molt lluny de poder fer mal al Barça, el partit no ha sortit bé. Aquesta primera pressió que fan ells no l’hem pogut superar. Han sigut molt superiors. És un gran Barça, no hem fet les coses gaire bé, però tampoc puc retreure res a l’equip, només el tercer i el quart gol, que són situacions que treballem.”

Pel que fa a la jugada polèmica del penal, Míchel va comentar: “L’àrbitre ha interpretat que era una posició natural del braç i venia d’un company, és interpretable. És veritat que t’hauries pogut posar en el partit, però al minut dos o tres ja ens filtraven moltes passades. Haig de tornar a veure el partit, però no m’agradava el que veia. He girat full molt ràpidament del penal.”

Sobre la il·lusió de començar la Champions, Míchel va assenyalar: “Ens hem guanyat el dret de somiar amb un partit com el de dimecres. Hi competirem de la millor manera. Ara mateix, l’objectiu número u del club és la lliga. La Champions és tot positiu; il·lusió, ganes... i sentir l’himne. Quan vinguin els grans clubs aquí serà un moment d’alegria perquè tothom podrà gaudir. Ara haig de veure com podem ser més competitius contra rivals que estan per sobre nostre.”

Finalment, va parlar sobre Yangel i els joves: “En una final hauríem replantejat la situació de jugar amb Yangel. Ara, però, hem donat confiança al nostre fons d’armari. A vegades posem al centre de la crítica jugadors molt joves com Asprilla, que té 20 anys; Arnau, amb 21 anys, i Solís, amb 19 anys. Si poguéssim comprar jugadors de 60 milions, els demanaríem rendiment, però estem creixent”, va dir, i va concloure: “Viure del record està bé, però jo sé que ens toca seguir creixent. Estem molt lluny del Barça i jo estic lluny dels entrenadors top. Seguiré treballant, això és el que em preocupa.”

PEUS A TERRA

“Viure del record està bé, però jo sé que ens toca seguir creixent i treballant”

AUTOCRÍTICA

“El tercer i el quart gol són situacions que treballem molt i això em preocupa més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)