Girona

Cap a un miler ho viuran en directe

Blanc-i-vermells a París. El Girona comunica que prop de 900 aficionats l’acompanyaran en l’estrena continental al Parc dels Prínceps

L’estrena continental del Girona tindrà representació també a les graderies del Parc dels Prínceps. El club va comunicar que prop de 900 aficionats del Girona viatjaran a París per presenciar el debut històric del club en la fase de grups de la UEFA Champions League, demà al vespre (21 h).

El club va indicar que els seguidors que arribin a la capital francesa per carretera, tren o avió tindran com a punt de trobada la Porte de Saint-Cloud, a les 6 de la tarda, davant l’església de Sainte Jeanne de Chantal. Des d’allà, marxaran junts cap a l’estadi del PSG. A més, es recomana utilitzar la línia 9 del metro de París, amb parada a Porte de Saint-Cloud i sortida per la porta número 1. L’expedició amb els dos autocars organitzats pel club sortirà de Montilivi avui a les onze de la nit i tornarà immediatament després del partit. Es preveu que hi haurà cap a mil persones, tenint en compte que n’hi ha que s’han espavilat pel seu compte.

CONCENTRACIÓ

Hi haurà trobada prèvia a la Porte de Saint-Cloud a les 6, per anar junts a l’estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)