Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Només demano la millor versió de l’equip a París”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, acompanyat del capità Cristhian Stuani, va admetre en la roda de premsa prèvia al partit d’avui (21 h) contra el PSG que és un somni debutar en la màxima competició continental. L’uruguaià lluirà a París el braçal de capità en l’anhelada estrena europea del club blanc-i-vermell, tal com va avançar el madrileny mesos enrere. “No regalo res a ningú. Stuani està preparat per competir i es mereix més que ningú portar el braçal. Fa molts anys que està fent història amb aquesta samarreta”, va remarcar el tècnic de Vallecas, que també va recordar que cal gaudir d’aquest premi merescut. “El creixement del club es demostra en dies com avui”, va assegurar Míchel, que no varia el discurs i té clar que la lliga és la prioritat. “És la competició que ens ha de donar la tranquil·litat i l’estabilitat. Estic convençut que farem les coses bé a Europa, però una derrota en la Champions League no ens ha de desviar de l’objectiu principal.”

L’entrenador també va parlar de la gestió de la desfeta contra el Barça i dels pensaments que li venien al cap durant el trajecte fins a París. “La meva responsabilitat és analitzar què va passar diumenge. Venint al Parc dels Prínceps, anava recordant el curs a segona divisió i l’ascens a Tenerife. Tres temporades després, estem disputant la Champions League. Amb tot el que hem aconseguit i el que hem passat durant aquest temps, no podem permetre que un mal partit ens afecti. El nostre meravellós dia a dia és el que ens ha permès assolir grans objectius. Un mal dia no trastoca la nostra mentalitat i la manera de fer. Els jugadors s’han guanyat el premi de representar el club en una cita històrica. La derrota de diumenge fa mal, però l’he analitzada i he donat les eines als futbolistes per polir els aspectes a corregir. Ara toca gaudir del moment”, va explicar el madrileny amb la franquesa que el caracteritza.

Altres temes que es van tractar van ser l’exigència del rival i l’experiència de Luis Enrique a les banquetes. “És un referent per a mi. La seva idea de joc és espectacular. Els seus equips miren a porteria rival, són verticals, dominen i troben els espais. Comparteixo la seva filosofia de joc i és un tècnic que admiro. Hem de fer les coses molt bé per guanyar, i que el PSG, que la passada edició va arribar a les semifinals, no tingui el seu millor dia. Hi haurà moments en què haurem de defensar, però mirarem de robar ràpidament la pilota i atacar. El repte és majúscul, però només demano la nostra millor versió. Vull que siguem un equip amb caràcter i personalitat.”

STUANI I 10 MÉS

“Està preparat i es mereix més que ningú lluir el braçal el dia del debut a Europa”

LA PRIORITAT

“Una derrota en la Champions League no ens ha de desviar de l’objectiu, la lliga”

REPTE MAJÚSCUL

“Hem de fer les coses molt bé per guanyar. Vull que tinguem caràcter i personalitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)