Girona

L’afició del Girona es comença a fer sentir a París

Un grup de 200 aficionats del Girona s’han concentrat aquest migdia al mític Trocadero, a prop de la Torre Eiffel, en la prèvia del partit històric que el club jugarà contra el París Saint-Germain, corresponent a la fase de grups de la UEFA Champions League. La concentració ha estat organitzada per la penya d’animació Jovent Gironí, que ha volgut donar inici a una jornada plena d’il·lusió amb càntics i una atmosfera festiva. La trobada ha generat una notable expectació mediàtica, i els aficionats gironins han aconseguit acaparar l’atenció d’un dels punts turístics més emblemàtics de París.

La següent cita per a l’afició és a les 6 de la tarda a la Plaça Saint-Claude, on està convocada una concentració oficial de prop de 1.000 seguidors del Girona. Des d’allà, els aficionats es desplaçaran junts cap al Parc des Princes, on l’equip jugarà el seu primer partit de la competició europea. Es preveu una afluència significativa de seguidors blanc-i-vermells en aquesta jornada històrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)