Girona

El Girona venç el PSG i s’estrena amb un gran triomf en la Youth League (0-2)

L’equip dirigit per Sergi Mora, que juga en inferioritat numèrica des del 65’ per l’expulsió de Badia, s’imposa a París gràcies als gols d’Arango (11’) i Enric Garcia (76’)

El Girona derrota el PSG a la Paris Saint-Germain Youth Academy gràcies als gols de Juan Arango i d’Enric Garcia i debuta en la Youth League amb un triomf a domicili molt meritori (0-2), més tenint en compte que el conjunt dirigit per Sergi Mora ha jugat amb un home menys des del 65’ per l’expulsió de Guillem Badia.

Els joves blanc-i-vermells han obert la llauna ben aviat amb un gol d’Arango. Coro ha habilitat Enric Garcia amb una passada a l’espai, i el migcampista de Sant Celoni ha deixat el gol en safata per a l’atacant veneçolà, que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la porteria (0-1, 11’). Minuts més tard, Minsu ha pogut ampliar l’avantatge, però el porter local ha desviat a córner la fuetada del futbolista sud-coreà (22’).

Un cop superada l’hora de joc, Andreev ha evitat l’empat dels francesos amb una gran intervenció amb el peu (63’), i tot seguit, els visitants s’han quedat amb deu homes sobre la gespa després que l’àrbitre ensenyés la targeta vermella a Badia (65’). Tot i això, l’equip ha tret el caràcter i la personalitat en un moment d’adversitat i s’ha refet amb el gol definitiu d’un inspirat Enric Garcia, que ha rematat de cap una acció a pilota aturada executada per Minsu per encarrilar la victòria (0-2, 76’).

El pròxim partit del Girona en la màxima competició continental juvenil serà contra el Feyenoord i es disputarà al municipal de Vidreres el dimecres 2 d’octubre a les 14h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)