Girona

Una estrena triomfal

Youth League. El Girona venç el PSG gràcies als gols d’Arango i Enric i debuta amb una victòria en la màxima competició continental juvenil

PSG 0 Girona 2

PSG:Bilal Laurendon, Naoufel El Hannach, Axel Tape, Emmanuel Mbemba (Bagbonon, 85’), Abdou Dramé (Rayan Abo, 59’), Vainqueur Diyunu (Khafi, 59’), Ibrahima Diaby, Thomas Cordier, Oumar Camara, Elijah Ly (Ayari, 77’), Mahamadou Sangare.GIRONA:Aleksandar Andreev, Gibert Jordana, Marc Aznar, Oriol Aguilera, Guillem Badia, Selvi Clua, Minsu Kim, Arnau Coro (Derek Casasola, 83’), Arango (Lau González, 90’), Enric Garcia (Pol Silvero, 83’), Hamony (Nacho Plaza, 79’).GOLS:0-1 (11’) Arango. 0-2 (76’) Enric Garcia.ÀRBITRE:Helgi Jonasson.TG.:Als locals Elijah Ly, Rayan Abo, Ibrahima Diaby i Khafi, i als visitants Marc Aznar, Arnau Coro, Enric Garcia i Minsu Kim.TV.:Al visitant Guillem Badia (65’).

El Girona va derrotar ahir el PSG a la Paris Saint-Germain Youth Academy gràcies als gols d’Arango i d’Enric Garcia i va debutar en la Youth League amb un triomf a domicili molt meritori (0-2), encara més tenint en compte que l’equip dirigit per Sergi Mora va jugar amb un home menys des del minut 65 per l’expulsió de Guillem Badia.

Els joves blanc-i-vermells van obrir la llauna ben aviat. Coro va habilitar amb una passada a l’espai Enric Garcia i el migcampista de Sant Celoni va deixar el gol en safata per a l’atacant veneçolà, que només va haver d’empènyer la pilota al fons de la porteria (0-1, 11’). Un cop superada l’hora de joc, l’àrbitre va ensenyar la targeta vermella a Badia (65’) i els visitants es van quedar amb deu homes sobre la gespa. Tot i això, l’equip va treure el caràcter i la personalitat en un moment d’adversitat i es va refer amb el gol definitiu d’un inspirat Enric Garcia, que va rematar de cap una acció a pilota aturada executada per Minsu per encarrilar la victòria (0-2, 76’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)