Girona

A la lliga, res no canvia

Divisió d’honor juvenil. El Girona no troba el camí de la victòria contra un Mallorca fort a casa i continuarà una jornada més en descens

Mallorca 1 Girona 0

MALLORCA:Ioan Vlad, Calatayud (Lluc Jhardi, 86’), Porras, Oscar López, Olaizola, Yerga, Pioletti (Javi Nebot, 59’), Iker Torres (David Ferrer, 70’), Sergi Frau (Dani Ramos, 86’), Nico i Miguel Gelabert (Hugo Garvi, 59’).GIRONA:Andreev, Gibert (Nesta Martínez, 86’), Oriol Aguilera, Jordi Font (Pol Silvero, 46’), Guillem Badia, Nacho Plaza (Derek, 74’), Arnau Coromina, Richard, Jaime Muñoz (Dani Curcio, 46’), Aimar Garcia (Yeray Muñoz, 74’) i Marcos Roldán.GOLS:1-0 (36’), Gelabert.ÀRBITRE:Lluís Balle.T.G.:Als locals Javi Nebot i Lluc Jhardi, i al visitant Marcos Roldán.

Després del triomf històric del conjunt de Sergi Mora a París, contra el PSG, ha arribat una nova patacada per als gironins, que no alcen el vol a la lliga. Dels primers quatre partits, l’equip només ha sumat un punt, això fa que, una setmana més, el Girona estigui instal·lat en posicions de descens.

El matx disputat al camp de futbol Son Bibilioni va començar amb un Girona molt superat pel Mallorca. En sortida de pilota, els de Mora van perdre moltes pilotes que van acabar amb grans ocasions mallorquinistes. En el minut 20, un xut local va acabar al pal i, en el minut 35, va arribar el gol en una bona combinació a prop de l’àrea. Després de la represa, els gironins van millorar, però no van estar fins en les aproximacions clares. El partit va estar dividit en dues parts, una per a cada equip, tot i que el Mallorca va tenir les ocasions més clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)