Girona

Cal més a dalt

Pendent. L’equip no ha generat gairebé perill contra el Barça, el PSG i el València; en aquest últim només va tenir una ocasió clara per anotar

Després de la derrota per 2-0 a Mestalla, Míchel va mostrar la seva inquietud pel baix ritme del Girona i la manca de perill generat pels seus homes. “Hem tingut un 70% de possessió, però no hem creat ocasions clares”, va declarar el tècnic. A més, va assenyalar que la circulació de pilota no està sent efectiva per superar la pressió rival: “Estem lluny d’un joc ofensiu capaç de fer mal, i això és preocupant.”

En els darrers tres partits, el Girona ha patit per generar ocasions clares contra equips d’alt nivell com el PSG, el Barça i el València. Contra els blaugrana, només va xutar quatre vegades entre els tres pals, amb una única oportunitat clara que Ter Stegen va aturar en una rematada a dins de l’àrea de Bryan Gil. Aquest xut va arribar a la segona part, quan el partit ja estava decidit amb un resultat molt desfavorable. Contra el PSG, l’equip va aconseguir només un xut a porteria, tan poc perillós que Matvey Safonov no va haver de fer cap esforç per atrapar la pilota. Finalment, contra el València, un cop de cap de Yangel Herrera va obligar Mamardashvili a intervenir, juntament amb tres intents més que no van generar cap sensació de perill.

Tot això contrasta amb l’alta possessió que ha tingut l’equip i la seva capacitat per treure la pilota des del darrere, amb una circulació aparentment dominant però ineficaç. Aquesta possessió, en molts moments, s’ha convertit en completament estèril. Si es compten els xuts a porteria, en aquests darrers tres enfrontaments el Girona només n’ha sumat vuit, i d’aquests, només tres podrien considerar-se oportunitats reals de gol.

El conjunt de Míchel necessita urgentment millorar en aquest aspecte per tenir més possibilitats de guanyar, especialment en un tram de temporada crucial amb partits importants a Montilivi per acabar de congeniar un equip que està ple de jugadors nous. Tornar a ser perillós a l’atac serà fonamental si volen capgirar la situació i afrontar amb més garanties els pròxims reptes.

SENSE CREAR PERILL

En tres partits, el Girona només ha xutat 8 vegades a porteria i amb molt poc perill
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)