Girona

Míchel: “La gent espera que siguem l’equip del curs passat, però som un altre equip”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà a Montilivi contra el Rayo Vallecano, l’equip que porta al cor, qui el va veure créixer com a futbolista i com a persona. El de Vallecas ha repassat l’estat de la plantilla i les inquietuds que té respecte a les darreres derrotes.

Estat de l’equip

“Portu ha entrenat amb normalitat i està preparat per demà. Cap jugador està lesionat i tots estan preparat”.

Contra el Rayo

“És especial, mai he gaudit del tot i sempre serà així. És el club on he viscut, he crescut i la meva vida l’he passat a Vallecas. Però em toca fer les coses bé i guanyar ja que l’equip necessita tenir la sensació que fa les coses bé”.

Factor Montilivi

“Necessitem creixement i a la nostra gent. Sempre hem dit que junts som més forts i millors. Sempre hem dit que a casa hem de ser forts per agafar seguretat en el nostre joc. Ara estem en alts i baixos i no volem fer-ho com a rutina. Necessitem estabilitat i que l’equip agafe aviat la manera de jugar, de pressionar, d’estar millor amb la pilota ja que aquest és un problema greu. Ens fan mal quan tenim pèrdues importants i hem de millorar, amb la nostra gent tenim la sensació que som més forts”.

Rayo Vallecano

“Són un equipàs en tots els sentits. Íñigo Pérez té una idea clara i és l’equip que més i millor pressiona a la lliga, ni l’Athletic arriba als seus números. Això vol dir que són complicats a l’hora de guanyar posicions d’atac. Són el setè equip que menys ocasions de gol concedeix i això ho diu tot. Després dels últims partits el Rayo té confiança i ve de fer dos bons partits”.

Esmenar errors

“Hem d’entrenar. Els he dit als jugadors que és important que quan un company té la pilota necessitem situacions de recolzament, fer triangles, jugar sense tants tocs, ser capaços de mirar a dalt, situacions de gran intensitat, etc. És una màquina que ha de funcionar ja i necessito que els jugadors ho tinguin al cap. Sinó som un equip que va des de la passada i així és complicat fer mal, superar la pressió rival, etc. Hem de fer servir menys tocs i que hi hagi canvi de ritme als jugadors”.

Tres derrotes

“Hem de pensar que hem de millorar. No es tracta de ser negatius, hem perdut tres partits i això feia temps que no passava. Les coses passen per alguna cosa i hem de ser capaços d’agafar la seguretat amb la pilota i fer mal al rival. Ho necessito ràpid això, si el problema és que no ho entenen els jugadors el problema el tinc jo. Entrenem per això i aquesta és la nostra realitat. La gent espera que l’equip guanyi, espera l’equip de l’any passat però no ho som, som un altre equip. El Rayo està per damunt de nosaltres pel que fa a joc i manera de fer les coses. Serà un partit complicat i tothom ho ha de saber. Guanyar a primera és complicat i vam acostumar a fer-ho, ara costa acceptar la realitat.”

Records al Rayo

“L’any que vam jugar a Europa vam començar molt bé, ens vam posar líders però en la segona vam fer pocs punts. El tècnic era Juande Ramos i, més que rotacions, va alinear gent sempre més fresca a nivell físic i mental. Hem de tenir control de totes les situacions, pel Girona i per mi és una nova realitat, també per molts jugadors. Hem d’anar fent i veure com flueix tot poc a poc, tenim temps per preparar el partit, no en el camp, però si a la taula”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)