Girona

L’1x1 del Girona

per Albert Isern

Gazzaniga (90’)
TRANQUIL
El Rayo no va xutar cap vegada entre els tres pals en tot el partit, de manera que el rival no va exigir gens el porter argentí, que només va haver d’intervenir per ajudar en la sortida de la pilota de l’equip dirigit per Míchel Sánchez.
IVÁN MARTÍN (90’)
ORGANITZADOR
En un mig del camp sense Romeu, va moure l’equip, va oferir constantment línies de passada i va donar continuïtat al joc. Quan té llibertat per arribar des de segona línia, el Girona genera perill.
arnau (90’)
CAPITÀ
El maresmenc va perdre la referència d'Álvaro en una de les arribades més clares del Rayo en la segona part. En atac va protagonitzar diverses conduccions a camp rival, va combinar amb Tsygankov i va arribar fins a la línia de fons.
Tsygankov (90’)
GENERADOR
Havia d’assumir els galons per ser el gran generador a l’últim terç, i tot i que l’ucraïnès va desenvolupar aquesta funció i va servir alguna pilota interessant, li va faltar precisió en l’execució d’algunes jugades.
David López (90’)
Corrector
La primera aproximació de perill del Rayo va arribar després d’una pèrdua del futbolista català en una situació d’atac posicional. En la resta d’accions, el defensa va estar atent, va complir i va rebutjar el perill quan va caldre.
ASPRILLA (75’)
DESENCERTAT
El colombià va tenir dues ocasions molt clares. Va desaprofitar una centrada de Miguel que va rematar per sobre del travesser, i després també va estavellar un xut llunyà i potent a la creueta.
blind (90’)
FILTRADOr
El central d’Amsterdam va filtrar passades molt aprofitables pel carril interior, a més de fer gala de la seva sortida de pilota i la seva visió de joc a camp rival. Va aportar la pausa necessària i va ajudar a progressar en el joc.
bryan GIL (67’)
VOLUNTARIÓS
Enèrgic i solidari en tasques defensives com de costum, també va contribuir en atac amb diagonals, sobretot durant la primera part, i diverses conduccions que van permetre avançar metres a l’equip.
miguel (90’)
INDETECTABLE
Va associar-se per la banda esquerra i va posar la centrada de la gran ocasió de la primera part, que Asprilla va rematar per sobre del travesser. No va treure profit d’una passada d'Iván Martín que el deixava en una situació clara de xut dins l’àrea.
Abel Ruiz (67’)
DESAPAREGUT
Malgrat oferir línies de passada, baixar a rebre i caure a banda, el davanter valencià no només no va tenir opcions de rematada, sinó que tampoc va poder entrar en joc ni associar-se amb els companys.
yangel (90’)
contundent
En el seu retorn a la titularitat després de la lesió, va exhibir la seva capacitat de guanyar duels i va tenir presència a camp contrari. En l’última acció va estar a punt de fer gol en un córner, però va rematar desviat amb el cap.
STUANI (23’)
RECURS
El davanter uruguaià va sortir de revulsiu i va tenir una bona oportunitat gràcies a una centrada de Tsygankov, però la rematada va sortir per sobre el travesser.
DANJUMA (23’)
DESENTONAT
L’atacant havia de donar amplitud a cama canviada, però, tot i aportar un cert desequilibri, va estar erràtic en la presa de decisions i no va tenir l’impacte desitjat.
Misehouy (15’)
REFRESC
El mitjapunta, que no va entrar gaire en joc, continua acumulant minuts. Va provar un xut que va ser bloquejat per la defensa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)