Girona

Una visita complicada

Divisió d’honor juvenil. Els de Sergi Mora reben el Barça aquesta tarda (16 h) al municipal de Vidreres per disputar la quarta jornada

El juvenil del Girona rep aquesta tarda (16 h) el Barça. Els blanc-i-vermells són els antepenúltims de la taula (catorzens) i els barcelonins, en canvi, són els segons, darrere l’Espanyol però amb els mateixos punts (12). Arriben a Vidreres invictes, i en canvi, els de Sergi Mora encara no coneixen la victòria. Després d’empatar la primera jornada contra el Gimnàstic Manresa, van perdre els tres partits següents contra el Cornellà, el Nàstic i el Mallorca. Pel camí, però, van guanyar el primer partit de la UEFA Youth League per 0-2 contra el PSG. Això sí, amb un equip un pèl diferent (sub 19), amb jugadors que estan en dinàmica del filial. Per al partit d’avui, Sergi Mora no podrà disposar de Zaka, que va veure la vermella en l’últim partit, i dos jugadors tocats mantenen la incògnita de si hi haurà una altra baixa d’última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)