Girona

Míchel: “Hem de donar continuïtat a la idea mostrada contra el Rayo”

L’entrenador del Girona ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà a Balaídos contra el Celta de Vigo (14h). Míchel Sánchez ha repassat l’estat de la plantilla, les mancances que aquesta té i totes les millores que han d’aplicar els jugadors per obtenir millors resultats. L’equip viatja avui cap a terres gallegues per enfrontar-se a un equip que com a local ha sumat els nou punts que té en total dels dotze possibles que ha disputat.

Estat plantilla

“Tothom està bé i els entrenaments han estat bons. Estem preparats per demà i no hi ha cap problema”.

El Celta de Vigo

“El Celta ha començat molt bé. És el millor equip en circulació de pilota i fa les coses molt bé. A casa ho ha guanyat tot menys l’últim partit però va merèixer més. És un equip que et fa mal amb la pilota i per això hem d’imposar el nostre joc, fer bones possessions i arribar bé a camp rival i a porteria.”

Entrenaments

“Hem treballat sobre la fase ofensiva nostre, tenir més presència en àrea rival i finalitzar millor. D’un dia per l’altre és complicat millorar-ho tot però segur que l’equip té al cap que hem de ser un conjunt amb moltes finalitzacions, el que més trobo a faltar”.

Miovski

“Està entrenant molt bé i és un jugador que fa les coses bé. També Stuani, Abel Ruiz poden jugar en la mateixa posició i ara mateix he decidit que juguin altre. Està bé, tenim confiança en ell i ens donarà molt. Poc a poc ha de trobar la seva millor versió per a la nostra idea, està per jugar, està preparat i penso en el rendiment de l’equip. Cada jugador té les seves coses però el més important és l’equip”.

Rotacions

“És la nova realitat que ens toca viure. Hem de troba l’equilibri per fer que l’equip estigui amb energia cada partit. Després de l’últim partit la gent arriba bé per demà ja que han passat quatre dies i hi ha temps. Dimecres tornarem a jugar però ja arribarà. El més important és el Celta i tothom està preparat per jugar, no veig cansament”.

Falta de gol

“No per l’últim partit, ja que penso que vam fer bé les coses i vam gaudir de tres o quatre ocasions clares. Si fas 10 o 12 xuts a porteria i no fas gol vol dir que en necessitem 20 i els hem de fer. Tenim capacitat de finalitzar més jugades i hem de trobar el timming per fer-ho ja, aquesta és la nostra preocupació i l’entrenament va en aquest sentit”.

On està l’equip

“No hem de comparar-nos amb l’any passat. De l’1 al 10 l’altre dia em va agradar molt l’equip i si la continuïtat s’hagués donat contra el València i el Barça estaria content. Respecte a l’últim partit estem a un nivell bo, el Rayo no ens va xutar a porteria, va defensar tot el partit i això no és fàcil. Estic convençut que ens cal donar continuïtat a la idea de l’altre dia. Només així estarem a prop de guanyar més partits”, ha sentenciat Míchel Sánchez, que s’emporta 24 futbolistes a Vigo i acabarà descartant Juan Carlos Martín, un dels tres porters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)