Girona

Llista de 24, sense baixes en el primer equip, i amb tres porters

El Girona viatja aquesta tarda cap a Vigo per enfrontar-se demà al Celta en partit corresponent a la vuitena jornada de lliga (14h). Míchel Sánchez ha citat a 24 futbolistes per enfrontar-se al conjunt gallec, que ha sumat els nou punts que té en la taula davant la seva afició –només ha perdut un partit a Balaídos, l’últim contra l’Atlético en el 90–. El de Vallecas només té les baixes dels joves Jastin i Artero, que es recuperen de les seves lesions i haurà de descartar un futbolista de cara el matx que serà Juan Carlos Martín, per així deixar Pau López i Gazzaniga com a porters a més dels 22 futbolistes de camp corresponents –21 del primer equip a més de Misehoouy, amb dorsal del filial però únicament en dinàmica amb el conjunt dirigit per Míchel.

La llista de24 jugadors la formen Juan Carlos, Gazzaniga, Pau López, Miguel, Arnau, David López, Van de Beek, Stuani, Tsygankov, Abel Ruiz, Asprilla, Danjuma, Oriol Romeu, Juanpe, Francés, Blind, Krejci, Miovski, Bryan Gil, Yangel Herrera, Jhon Solís, Iván Martín, Portu i Misehouy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.