Girona

El juvenil del Girona es veu remuntat pel Barça (1-2)

El juvenil del Girona segueix sense tastar la victòria després de veure’s remuntats avui contra el Barça. Els de Sergi Mora, amb el Municipal de Vidreres ple, han començat avançant-se amb un gol matiner de Nacho. Abans del descans però, els blaugranes han empatat el partit, i al tram final han fet el segon per remuntar el partit i seguir invictes a la cinquena jornada de lliga.

Els gironins tenien set de victòria, i així ho han demostrat des de l’inici del partit. Només començar s’han fet notar a l’àrea de Bonfill. I al minut 5 de partit Nacho obria la llauna. El marcador s’ha mantingut amb l’avantatge mínima pels blancs-i-vermells des del començament fins pràcticament al final del partit. Anades i vingudes i alguna ocasió més pels gironins. Però, als últims minuts del primer temps, els blaugranes s’han posat les piles per, com a mínim, marxar als vestidors amb l’empat. I així ha estat. En una bona acció combinativa dels culers que Pedro Fernández ha acabat, el Barça ha aconseguit marxar al descans amb el partit empatat.

A la represa, els gironins han tornat a sortir ben col·locats i avisant altre cop amb apropaments des d’un bon inici. Sota pals, però, Andreev també ha tingut feina i ha aturat el que podria haver estat el segon del Barça i de Pedro Fernández amb la cara. Els gironins han tingut feines per aguantar físicament, i ha estat la seva creu. Tampoc han estat encertats combinant-se dins l’àrea. I els blaugranes, en canvi, han sabut fer-se seu el tram final del partit. I després d’una primer ocasió clara amb una pilota que ha rebotat al travesser de Pablo Fernández, l’autor del primer gol, ha acabat arribant el gol culer minuts després. Hugo Alba, ha firmat el segon i el gol de la remuntada gràcies a una gran passada filtrada d’Arnau Pradas (80’).

Dimecres als joves gironins els espera una nova cita al Municipal de Vidreres a les 12 del migdia. Els de Sergi Mora rebran el Feyenoord per disputar la segona jornada de la Youth League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)