Girona

“El pitjor són les lesions de Romeu i Blind”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, es va mostrar satisfet del rendiment del seu equip a Balaídos i va assegurar que les lesions i l’exigència del calendari formen part de la “nova realitat” del club. “Romeu ha sentit una punxada a l’isquiotibial i el podem perdre durant un temps, mentre que Blind havia patit un cop i se li estava carregant el bessó. En una arrencada, ha notat molèsties. Li hem de fer més proves. Són les dues males notícies d’avui. Amb la saturació de partits, necessitem tots els jugadors i són dues baixes importants”, va lamentar el tècnic, que té clar quines són les àrees de millora. “Els canvis ens han donat energia i continuïtat en el joc, i l’empat ha arribat quan millor estàvem. Hem tingut alguna ocasió més clara, però me’n vaig content pel rendiment. El resultat és just. Som un equip que pateix sense pilota, i hem defensat bé en molts moments. Amb la possessió que hem tingut en camp contrari en la primera part, hem de finalitzar més jugades. L’1-1 ve d’una acció en què no acabem la jugada i ens fan mal amb una transició. Hem tingut més control, però hem de mirar més a porteria rival”, va remarcar.

El madrileny també va parlar sobre com gestiona el fet de jugar cada tres dies. “No hi estem acostumats i no ho podem fer com els grans. Avui no podíem pensar en el Feyenoord. I dimecres, en l’estrena en la Champions League a Montilivi, no podrem pensar en l’Athletic Club. Si ho haguéssim fet, ens hauríem endut quatre gols de Balaídos. Jo havia de pensar en el partit d’avui. Hem d’intentar recuperar els jugadors com més aviat millor, entrenar-nos el mínim possible perquè estiguin preparats per a la competició i, si hem d’analitzar-ho des del despatx o amb xerrades, ho farem”, va sentenciar.

LES LESIONS

“El calendari forma part de la nostra nova realitat i hem d’afrontar-ho”

AUTOCRÍTICA

“Amb tanta possessió, hem de finalitzar jugades i mirar més a porteria rival”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)