Girona

El Girona reforça la seguretat per frenar la revenda d’entrades contra el Feyenoord

El Girona FC ha informat que incrementarà els controls de seguretat amb l’objectiu d’evitar la revenda d’entrades per al partit de la Champions League de dimecres vinent contra el Feyenoord. Durant els últims dies, el club ha identificat intents de revenda en diverses plataformes, fet que ha portat a intensificar les mesures de vigilància als accessos de Montilivi el mateix dia del matx.

Les entrades per a aquest enfrontament són exclusivament nominals i no es poden transferir, motiu pel qual es desplegaran estrictes controls a tots els punts d’accés de l’estadi. El Girona FC ha advertit que qualsevol infracció relacionada amb l’ús fraudulent, la falsificació o la revenda de tiquets pot ser castigada amb sancions, com ara la prohibició d’entrada a Montilivi durant un període de fins a dos anys.

Pel que fa a la logística, i per motius de seguretat, els espectadors amb entrada per la porta 1 (Preferent) hauran d’entrar per la part nord del carrer Universitat, ja que el tram comprès entre la rotonda de la Facultat de Ciències i l’accés 2, davant del sector de visitants, quedarà restringit al pas de vianants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)