Girona

El gol es resisteix als de davant

Girona El gol de Yangel a Vigo talla la sequera però no resol els problemes d’un equip que enllaçava tres partits seguits sense marcar. Els davanters no aconsegueixen materialitzar les poques ocasions tot i el domini en tres quarts de camp

El Girona arribava a Balaídos preocupat pels tres partits seguits –contra el PSG, el València i el Rayo Vallecano– sense veure porteria, i en va sortir amb un empat i un gol, del migcampista Yangel Herrera, que no acaba de resoldre els problemes ofensius. L’equip de Míchel ha trobat a faltar clarividència en els últims metres. El tècnic ha destacat que l’equip arriba bé a la zona de tres quarts, però també ha reconegut en diverses ocasions que falta més contundència en els metres finals.

El davanter Abel Ruiz, un dels homes clau de l’atac gironí, ha admès que les sensacions són bones, però que la falta de gols és frustrant. “Hem creat les ocasions, però ens falta ser més efectius. Quan arribin els gols, traduirem aquest bon futbol en victòries. Tenim gent de molta qualitat a dalt i estic segur que arribaran”, va declarar després del partit contra el Celta.

A aquesta falta de gol s’hi afegeix la dificultat que alguns jugadors clau com Miovski i Danjuma encara no han trobat el seu lloc a l’equip. Stuani, màxim golejador amb dues dianes, i Yangel Herrera, que va marcar a Balaídos, han estat dels pocs que han trobat porteria en els últims partits. Tot i això, Míchel confia que aquesta dinàmica canviï aviat i que l’equip pugui recuperar l’efectivitat ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)