Girona

Priske: “El Girona està en una situació semblant, tenen molts jugadors nous”

El Feyenoord es prepara per afrontar un partit crucial contra el Girona a la Lliga de Campions. El jugador Thomas Beelen i l’entrenador Brian Priske han compartit les seves reflexions prèvies, destacant la importància de millorar el rendiment i ajustar les noves incorporacions per aconseguir bons resultats. Malgrat les dificultats, el Feyenoord confia en dominar el joc i competir al màxim nivell. El primer en parlar ha estat el futbolista Thomas Beelen.

Diferència respecte a l’any passat

“Hi ha nous jugadors que s’han incorporat, i les connexions han de millorar. Ens hem d’acostumar els uns als altres, i això requereix un cert temps. Podríem centrar-nos on posem el llistó del rendiment, i no tot és negatiu.”

Ambient de l’equip i punt d’inflexió

“Quan hi ha un bon resultat, sempre pots fer millors coses. Hem estat estudiant les imatges de vídeo i mirem d’aprendre. Demà és un partit nou i ens centrarem en aquest.”

El futbolista va parlar sobre els compromisos europeus, una exigència més: “Aquests partits són difícils. Hem d’aconseguir un bon resultat i fer el millor possible en cada partit. El Girona no és com el Benfica o el Manchester, però volem obtenir un gran resultat.”

Valoració del Girona

“El Girona juga per primera vegada a la Champions, però l’any passat va fer una gran temporada. Té un joc dinàmic, i serà un repte interessant per a nosaltres. Ens hem d’armar bé i dominar el joc.”

Pressió pels resultats “Sempre hi ha pressió per aconseguir punts. Quan no puntues, la pressió augmenta. Però és un partit nou i un gran repte, com tots a la Champions.”

Declaracions del tècnic Brian Priske

Rendiment de l’equip “Ens diuen que necessitem sort, però cal guanyar-se el dret a tenir aquests partits. Els que hem jugat a la lliga no han donat els punts que volíem ni els que mereixíem. Els petits detalls han d’estar del nostre costat. Els jugadors han d’entendre els vídeos i parlar entre ells. No és una qüestió de treballar de sol a sol, sinó de fer petits ajustos al camp.”

Analitzant el Girona

“El Girona ha perdut molts jugadors i ara Míchel intenta transmetre noves maneres de jugar. Potser aquest és un dels moments en què podem trobar escletxes en la seva organització ofensiva i defensiva.” El que explica als seus jugadors és un dels altres temes que la premsa neerlandesa ha volgut fer èmfasi: “Els dic el que penso i el que veig, utilitzo les dades per veure què passa objectivament. Deixem de banda les emocions i ens centrem en allò que hem fet bé, intentant ser constructius.”

Girona i Feyenoord, situacions similars

“El Girona també té molts jugadors nous i busca trobar l’equilibri. A la Champions venim a guanyar i competir. Som el Feyenoord, i això és el que esperem.” I, finalment, el tècnic va parlar de l’estil de joc que espera pel partit: “Sé que el Girona té una estructura clara des de darrere i que roden molt per la banda esquerra. Ens espera un partit molt físic, i segur que serà un gran enfrontament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)