Girona

Pere Pons

“L’afició ha de gaudir d’Europa i exigir al màxim al Girona”

Pere Pons i Riera (Sant Martí Vell, 20/02/1993) no necessita carta de presentació. Un dels màxims exponents de l’orgull gironí, el migcampista de l’AEK Làrnaca atén L’Esportiu des de Xipre per rememorar, en el dia de l’estrena europea a Montilivi, el debut a l’estadi a primera divisió contra l’Atlético de Madrid (2-2) i valorar les possibilitats del Girona a Europa.

Com recorda l’ambient a Montilivi en el debut contra l’Atlético de Madrid?

Va ser increïble. Jugar a primera divisió és el somni de qualsevol nen, i competir contra un dels millors equips d’Europa va ser molt emocionant. Ho vaig gaudir molt. Vam tenir ambició i vam treure un bon resultat que va servir per començar amb bon peu la trajectòria en l’elit.

L’equip, amb el 2-0 a favor, va pecar d’inexperiència en el tram final?

Pot ser, era la nostra primera vegada. És molt difícil puntuar contra un equip com l’Atlético i penso que vam fer un molt bon partit. Va ser una gran festa.

El Girona encara el partit d’avui amb alguns dubtes. Com veu la situació i el joc de l’equip?

Sempre és difícil arrencar quan has fet un curs tan bo. L’equip està en el procés de tornar-se a trobar. La idea és la mateixa, han arribat molts jugadors i s’hi han d’adaptar. Hi ha moltes fases dels partits en què l’equip és dominador. El Rayo va venir a Montilivi a defensar-se, i això demostra el respecte que tenen els rivals al Girona. Quan s’enllacin algunes victòries, la confiança pujarà. Avui s’ha de competir com en l’estrena a primera.

Quin missatge té per a l’afició en la prèvia del debut europeu a Montilivi?

L’aficionat ha de gaudir i exigir al màxim al seu equip, que ha demostrat poder competir contra qualsevol rival. Els jugadors tenen prou nivell per accedir als vuitens de final. Les crítiques, sempre que siguin constructives i sense cremar-ho tot, són benvingudes. L’afició ha d’ajudar i empènyer des de la graderia.

Jugador del Girona Entre el 2012 i el 2019
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)