Girona

Un Girona solvent venç el Feyenoord (2-0) i continua invicte en la Youth League

Per segona jornada consecutiva, l’equip dirigit per Sergi Mora torna a guanyar en inferioritat numèrica, gràcies als gols d’Arango i Minsu, i suma un ple de triomfs en la màxima competició continental juvenil

El guió es repeteix. Com ja va passar en la primera jornada contra el PSG (0-2), el Girona es desfà del Feyenoord (2-0) gràcies als gols d’Arango, que ja en suma dos, i de Minsu, que torna a exhibir-se amb un recital a Vidreres, i encadena el segon triomf en la Youth League tot i acabar el partit novament en inferioritat numèrica per l’expulsió d’Enric Garcia (77’).

Minsu, el més destacat dels blanc-i-vermells, ha tingut la primera ocasió amb un xut amb la cama esquerra que s’ha perdut per sobre del travesser (4’). El futbolista sud-coreà, que tot i partir com a extrem dret acostuma a trepitjar en molts moments el carril interior, també ha aprofitat una passada picada d’Aimar, però Ismail Ka, el porter visitant, s’ha anticipat per evitar la seva rematada (25’). No obstant això, la més clara en una primera part amb alternatives l’ha tingut Fabiano Rust, que després de ser habilitat per Ayoub des de la banda esquerra, ha rebut al cor de l’àrea, s’ha girat i ha provat un xut creuat que ha sortit llepant el pal (38’). Minsu, que podria haver estat objecte d’un possible penal (44’), ha tornat a inquietar la defensa rival amb un xut potent que ha blocat Ismail Ka (45+1’). Finalment, el gol de volea d’Ayoub ha quedat anul·lat per falta prèvia en atac de l’equip neerlandès (45+3’).

El Feyenoord ha fet un pas endavant en els minuts inicials de la segona meitat i el cop de cap de Rust ha sortit per sobre del travesser (50’). Tot i això, quan més còmodes es trobaven els visitants, els gironins han donat un cop de puny sobre la taula en un servei de córner servit en curt en què Coromina ha penjat una gran centrada a l’àrea i Arango, que ja va marcar en la primera jornada contra el PSG, ha enviat la pilota als fons de la xarxa amb una bona rematada de cap (1-0, 60’).

Un cop superada l’hora de joc, Minsu ha pogut ampliar el marcador amb un xut creuat (67’) i, Aleksandar Andreev, el porter búlgar del Girona, ha intervingut providencialment per evitar l’empat de Redmond en aturar amb la bota la rematada de cap de l’extrem visitant (71’). Tot seguit, Enric Garcia, que seria protagonista posteriorment, ha finalitzat una transició que Ismail Ka ha rebutjat amb el palmell de les mans. En l’últim quart d’hora, el capità blanc-i-vermell, que en cap cas anava a fer mal, sinó a intentar arribar a la rematada, ha estat expulsat en una acció en què, en allargar la cama, ha topat amb el porter del Feyenoord (77’). Ja en el tram final, Minsu ha posat la cirereta a la seva brillant actuació amb el gol de la tranquil·litat després d’aprofitar una falta d’entesa entre els defenses i superar el porter abans d’endreçar l’esfèrica a porteria buida (2-0, 87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)