Girona

Dos autogols i un penal fallat frustren el debut a Montilivi (2-3)

L’estrena històrica de la Champions a Montilivi ha acabat amb derrota del Girona, contra el Feyenoord (2-3). Si a París va decidir un autogol de Gazzaniga, avui els gironins se n’han fet dos –Yangel l’1-1 i Krejci el 2-3– que han convertit en una muntanya l’actuació dels blanc-i-vermells, que també han fallat un penal (com el Feyenoord) i han vist com els anul·laven un gol. Han viscut el debut 8.752 espectadors, gairebé un miler menys del topall marcat per la impossibilitat d’ocupar les graderies retràctils.

Els gironins han començat amb molta energia i, després d’una gran ocasió de Tsygankov (6’) i una centrada verinosa d’Arnau (9’), ha arribat l’1-0. Ha estat en un córner, amb una primera rematada de Miovski que ha recollit David López per convertir-se en el primer golejador blanc-i-vermell a Europa (20’). El problema és que l’alegria ha durat poquíssim. El Feyenoord ha castigat amb duresa dos errors al darrere. Primer, en l’atenció en una falta lateral, amb gol en pròpia porta de Yangel després de la rematada de Timber (23’). I en l’1-2, Milambo ha aprofitat una pèrdua de David López (33’). Entre els dos gols, a més, Tsygankov s’ha trencat. I encara hauria pogut ser pitjor, perquè l’àrbitre ha castigat amb penal una entrada d’Iván Martín. Gazzaniga, però, ha evitat l’1-3 amb una gran estirada per treure el xut de Ueda (35’).

La segona part ha començat amb una altra frustració del Girona, que ha celebrat el 2-2 després que Hancko hagi desviat la centrada de Van de Beek, però el VAR l’ha fet anul·lar per fora de joc (50’). Per si no n’hi havia prou, Wellenruther ha aturat un penal a Miovski que el davanter havia provocat (66’). Poc després, el macedoni ha fet una rematada de cap que el porter visitant ha blocat.

El Girona no ha desistit i Van de Beek, ara sí, ha trobat el premi de l’empat, en rematar una jugada de Danjuma. Montilivi ha esclatat, i Míchel ho ha fet coincidir amb l’entrada al camp de Stuani i Asprilla. I quan més bona pinta feia l’escenari, ha arribat un altre gol en pròpia porta, de Krejci (79’). Stuani ha tingut una bona oportunitat per fer el 3-3, però el porter ha tret el seu cop de cap (88’). I en l’última jugada, el Girona ha reclamat penal per mans, però l’àrbitre no n’ha volgut saber res, i el VAR, tampoc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)