Girona

Tsygankov, un altre dany col·lateral

Girona. La lesió muscular de l’ucraïnès accentua la frustració de la derrota contra el Feyenoord

La derrota contra el Feyenoord en l’estrena continental de Montilivi va tenir un altre fet preocupant. Viktor Tsygankov, un dels actius principals de la línia ofensiva blanc-i-vermella, es va fer un trencament muscular i s’afegia als dos que, tot just tres dies abans a Balaídos, havien caigut. L’ucraïnès, pendent de les proves mèdiques, s’afegeix a les baixes d’Oriol Romeu, que en té per vuit setmanes, i de Daley Blind, quatre setmanes inactiu. Més maldecaps per a Míchel.

Tsygankov havia tingut una molt bona entrada al partit contra el Feyenoord. Va tenir la primera gran ocasió, que va aturar Wellenreuther amb una gran estirada (6’). Molt participatiu, era dels que més demanaven la pilota en l’arrencada del partit. Fins que, en el minut 25, va notar la punxada. Havia rebut una pilota de Van de Beek i començava una cursa, però es va aturar. Va acabar estès a terra i va haver de demanar el canvi. Va deixar el camp pel lateral, amb molt mala cara, aplaudit per l’afició. Les proves hauran de determinar l’abast de la ruptura i el període de recuperació que necessitarà. D’entrada, Míchel el perdrà per al partit de diumenge a Montilivi contra l’Athletic Club (14 h), l’últim abans d’una aturada per seleccions. Tsygankov estava convocat per Ucraïna, però tot indica que no hi anirà.

EN QUATRE DIES

La baixa de Tsygankov s’afegeix a les d’Oriol Romeu i Daley Blind
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)