Girona

Aficionats del Feyenoord llancen ampolles en direcció al Gol Nord de Montilivi

Ni els Mossos d’Esquadra ni la seguretat del club va frenar un grup de neerlandesos desplaçats que van tirar ampolles als aficionats gironins, amb l’agreujant que un menor d’edat va rebre un impacte al cap

La d’ahir a Montilivi havia de ser una jornada festiva, però, tot i l’emoció viscuda quan va sonar l’himne de la Champions League, no tot va sortir com s’esperava. A banda de la presència de neerlandesos en diferents zones de l’estadi, especialment a preferent, i del col·lapse als accessos, fet que va obligar molts aficionats del Girona a entrar amb el partit començat i perdre’s el moment de l’himne, els problemes es van centrar, com era previsible, en el sector visitant, amb l’aforament ampliat respecte a l’habitual per complir amb les exigències de la UEFA i encabir-hi uns 500 aficionats.

Ni els Mossos d’Esquadra ni els treballadors de la seguretat del club van frenar la pluja d’ampolles plenes que van llençar un grup considerable de desplaçats en direcció al Gol Nord, amb l’agreujant que un menor d’edat va rebre l’impacte d’una ampolla plena al cap.

A més, un aficionat del Feyenoord va ser detingut ahir per la Policia Municipal de Girona a dos quarts d’onze de la nit, un cop acabat el partit, per tallar les brides de la pancarta que estava penjada al Pont de les Peixateries Velles, que posteriorment va caure al riu. L’home neerlandès, que també va oposar resistència als agents, segons informa l’ACN, se l’acusa d’un delicte de danys i d’un altre d’atemptat contra l’autoritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)