Girona

“Gazzaniga ens ha mantingut vius en el matx”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació sense excessos d’eufòria tot i la victòria en el 99 amb un gol de Stuani des del punt de penal. El de Vallecas veu encara marge de millora en el joc del seu equip tot i admetre que la segona part va ser bona: “Si treus les accions del VAR, és un matx ple d’alternatives i possibilitats en les dues àrees, situacions de gol i un partit de poder a poder. Hem intentat imposar el ritme, però les intervencions del VAR han condicionat. No m’agraden, ni a favor ni en contra, ja que crec que l’àrbitre ha de prendre les decisions i el VAR només entrar si l’acció és molt clara o es contradiu molt amb la del col·legiat”, explicava Míchel, exigent amb els seus. “Gràcies a Déu o gràcies a Gazzaniga, no s’han avançat, ja que no sé què hauria passat amb l’1-2. Estic content pels tres punts, però hem de millorar més. La segona part m’ha agradat; l’Athletic ha anat enrere, però en la primera part hi ha hagut molts dubtes. Em falta veure la millor versió dels jugadors. Els errors els perdono tots, ara bé, si ens traiem situacions de sobre pel resultat, no m’agrada.”

El tècnic madrileny va lloar Stuani i Gazzaniga, els dos protagonistes del partit: “Amb Stuani tenim una assegurança i sabia que faria el gol. En el que han fet repetir, sí que no m’ho creia, perquè he pensat que dos sí, però tres… Gazzaniga ha fet aturades increïbles que ens ha permès continuar vius.”

Míchel va insistir en el marge de millora de l’equip i el seu cap continuava pensant en això després del partit: “No ha estat un inici dolent, però, si vas a les expectatives, sembla que ens ha faltat alguna cosa. Anem pel bon camí, però no estic del tot feliç. Globalment, haig de canviar coses perquè el jugador estigui endollat i vagi cap endavant.”

EL VAR

“L’àrbitre és qui ha de prendre les decisions i el VAR entrar si l’acció és molt clara”

DE MÈRIT

“Sabia que Stuani marcaria; en els penals, el que han fet repetir no creia que l’aturés”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)