Girona

Quique Cárcel, present i futur blanc-i-vermell

No es mou. El Manchester City apostava pel director esportiu del Girona com a relleu de Txiki Begiristain, però el barceloní té clar que és feliç a Montilivi amb un projecte per anar-hi creixent

A diferència d’uns quants jugadors que han marxat en aprofitar l’explosió per la millor temporada de la història del Girona, Míchel Sánchez ha defensat els últims mesos que veu projecte a Montilivi i no ha escoltat ofertes. En la mateixa línia, hi ha Quique Cárcel, el màxim responsable esportiu del Girona des del 2014, i amb una connexió especial amb l’entrenador de Vallecas. Ni propostes potents i temptadores han fet canviar d’idea el barceloní. L’última és del Manchester City, que el veia com el candidat a rellevar Txiki Begiristain. Cárcel, però, ha rebutjat la proposta anglesa per continuar liderant el Girona, tal com va explicar RAC1 i ha confirmat aquest diari.

La feina de Quique Cárcel a Montilivi, amb l’equip lluitant sempre pels objectius marcats fins al final i assolint sostres inimaginables anys enrere, ha estat sempre molt ben valorada pels propietaris del club, entre els quals el City Football Group i el seu màxim responsable executiu, Ferran Soriano. Té tot el sentit que, davant la més que probable marxa de Txiki Begiristain a l’estiu –s’hi podria afegir la de Pep Guardiola, que acabava contracte al juny–, Cárcel fos a la llista de noms per assumir la màxima responsabilitat a l’Etihad. Fa temps, de fet, que li van comunicar que era el candidat ideal per fer un salt que, professionalment, hauria estat potent, perquè passaria a liderar l’àrea esportiva d’un dels clubs de més renom i entitat del panorama mundial. Un interès i una valoració que, naturalment, Cárcel agraeix molt. El director esportiu, però, té clar que el seu lloc és a Montilivi, on encapçala un projecte que no ha parat de créixer i que, un cop assolit un tercer lloc històric i la disputa de la lliga de campions, encara té recorregut, amb pilars com la ciutat esportiva i, a l’horitzó, la necessitat assumida de construir un estadi amb més capacitat i comoditats que l’actual. Feliç a Montilivi, la idea de Quique Cárcel és continuar allargant un vincle que acaba de superar la dècada, un fet ben poc habitual en un càrrec de les seves característiques.

Quique Cárcel va arribar a Montilivi l’estiu del 2014, encara amb Josep Delgado com a propietari. Amb l’arribada de Pere Guardiola i els lligams amb el City, el seu paper va anar quedant reforçat, en paral·lel al creixement d’un equip que va assolir el primer ascens a primera el 2017. Van arribar moments durs, amb desenllaços molt cruels, i fases en què es va plantejar la continuïtat. Reanimat pels mateixos propietaris, encara el va impulsar més l’arribada de Míchel Sánchez, amb qui va connectar de seguida. El tècnic sempre ha mostrat la voluntat de continuar creixent amb el club, i Quique Cárcel pensa el mateix. Li han arribat propostes de clubs de primer nivell, com aquesta del Manchester City, però el seu cap és a Montilivi. Present i futur.

RECORREGUT

El director esportiu veu camí per fer a Girona, on treballa des de fa una dècada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)