Un punt amb gust de triomf

3a FEF. El Girona B empata el partit contra el Prat amb un gol d’Enric en el minut 93

Girona B 1 Prat 1

GIRONA B:Sergi Puig, Ferran (Selvi, 81’), Comas, Biel, Adrià Mora, Samu Expósito (Enric García, 58’), Raúl Martínez, Papa (Nil Calderó, 74’), Dawda (Íker García, 74’), Sarasa (Hamony, 81’) i Minsu.PRAT:Pablo, Adan, Coro, Hèctor (Joel, 81’), Sugranyes (Almeida, 45’), Javier García (Lamelas, 71’), Moles (Alex Plaza, 81’), Alex Sánchez, Sarsanedes, Fernández i Ashot (Álvarez, 63’).GOLS:0-1 (55’) Almeida. 1-1 (93’) Enric.ÀRBITRE:Fernández Quinero.T.G.:Als locals Raúl Martínez i Papa i als visitants Ashot, Sarsanedes, Alex Sánchez i Lamelas.T.V.:Cap.

Els gironins havien tingut ocasions de tots colors per fer el gol, però la falta d’efectivitat els va condemnar fins al minut 93. Amb la gespa impecable com sempre, el partit a Riudarenes va començar amb un primer intent de xut dels potablava. Tot i això, els gironins també van entrar aviat dins del partit i Dawda va tenir fins a tres ocasions per obrir la llauna en els primers 10 minuts. En la primera meitat, els dos equips van lluitar de tu a tu, i el partit s’hauria pogut decantar cap a qualsevol cantó, però ningú va tenir sort de cara a porteria. Després de la represa, el guió va continuar en la mateixa línia, però el Prat ho va saber aprofitar abans. Centrada des de l’esquerra de Miguel Fernández, que rematava des de dins l’àrea cap a Almeida, que acabava d’entrar en el descans. Els blanc-i-vermells van continuar buscant l’oportunitat per avançar-se, però els potablava, amb una pressió vertiginosa, aconseguien no deixar possibilitats als locals. La segona meitat es va jugar gairebé tota al camp del Prat. Els gironins van tenir ocasions de tots colors. I quan semblava que ja no aconseguirien moure el resultat, en l’última jugada va arribar l’empat. Falta servida per Raúl Martínez, Enric García que de cap rematava la pilota ajustada al pal per fer el gol de l’empat, amb gust de victòria.