Girona

Yangel torna a sumar 90 minuts i Asprilla no juga per unes molèsties

Els dos darrers jugadors del Girona en disputar partits amb les seves seleccions abans de tornar a Catalunya van tenir un protagonisme antagònic en els seus respectius equips. Yangel Herrera va tornar a acumular els 90 minuts del partit que Veneçuela va perdre contra Paraguai (2-1) –també va jugar els 90 minuts contra l’Argentina en un camp ple d’aigua i gairebé impracticable– i tornarà cap a terres gironines amb pes a les cames i molts quilòmetres a l’esquena. D’altra banda, Yáser Asprilla, que va acabar coix i tocat el duel que Colòmbia va perdre contra Bolívia no va entrar en la convocatòria de la seva selecció per precaució. Des de Colòmbia apunten que el mitjapunta del Girona no té lesió al turmell i que va quedar-se a la graderia amb l’objectiu de no forçar la màquina.

Els colombians van guanyar 4-0 a Xile amb gols de Davison Sánchez, Luis Díaz, Jhon Durán i Luis Sinisterra, i amb els tres punts consoliden de nou la segona posició en la taula de classificació per al proper mundial. La Venezuela de Yangel Herrera estaria ara mateix fora de la gran cita amb onze punts, a dos de l’Equador (cinquè), el Paraguai (sisè) o Bolívia (setè), que jugaria la repesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)