Girona

Míchel: “Farem un bon onze, però em preocupa el que vindrà després”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que els gironins disputaran contra la Real Sociedad a Montilivi (demà a les 18:30h). El tema principal de la roda de premsa ha estat les vuit lesions que afecten a la plantilla blanc-i-vermella que deixen al de Vallecas en una posició complicada per fer un onze competitiu i pensar també en el calendari infernal que ha d’afrontar en els propers dies.

Baixes

“Sobretot tenim les baixes de dos jugadors que no esperàvem les seves lesions com Bryan Gil i Asprilla, en l’última jugada dels seus últims partits. Solís ens preocupa més perquè ha tingut més problemes des del final del curs passat i mirarem com recuperar la millor versió. La resta són els mateixos cinc que estaven lesionats. Blind ha entrenat amb normalitat però no arriba contra la Real, veurem contra l’Slovan Bratislava”, ha dit Míchel, que afegia: “Tenim set partits en 21 dies de nou i Minsu, Enric, Raúl Martínez, Selvi i Sergi Puig estaran amb nosaltres. Per dimarts Minsu no pot jugar, Raúl Martínez tampoc ni Enric, que va ser expulsat. Tenim jugadors per fer un bon partit, em preocupa el després, però ja arribarà”.

Minvats mentalment

“Tenim jugadors amb personalitat i caràcter. També amb motivació especial per estar aquí. Em preocupa sobretot pel calendari, si que penso en el partit a partit però és impossible que Yangel Herrera i Iván Martín juguin set partits en 20 dies. Arriba la copa del Rei, dos partits de Champions League… estic preocupat però és el que toca”.

Les lesions

“La mala sort són les dues de Bryan i Asprilla. En el cas de Solís és del jugador entrenant amb nosaltres i Portu és el turmell en un cop del dia del PSG. La resta són lesions musculars, pel calendari segur però no sé. Estem al costat del jugador sempre, parlem de recuperació, cultura esportiva, post entrenament i tenim un staff top per treballar amb ells. Tothom treballa per estar bé cada partit”.

Jugadors del filial

“He de mirar partit a partit. El més important és fer un bon partit i ser capaços de superar el rival. Dimarts estaran amb nosaltres altres jugadors”.

Afectació tàctica

“A l’extrem només tenim un jugador, Danjuma. Els altres tres no hi són. És mala sort, no hi seran demà ni per propers partits ja que podrien estar entre 3 i 4 setmanes. Hem de plantejar altres opcions”

Yangel

“Ha entrenat bé i està preparat però porta molts minuts a les cames i haurem de mirar altres opcions i tenir-les en compte”.

Cap recuperació

“Bryan va rebre una trucada de la federació per anar convocat i vaig parlar amb ell i em va dir que havia acabat lesionat. Jo ni ho sabia. En aquests quinze dies vam pensar que el podíem recuperar i no va ser possible. D’Asprilla ens van dir que no hi havia lesió i hem vist que té una lesió important al turmell. Solis, després de tres dies de descans en el segon entrenament es va trencar i no l’esperàvem. La resta sí i esperem recuperar aviat Blind i Pau López ja que són situacions menys greus”.

Aprenentatge

“Sempre he dit que em preocupaven jugadors com David López, Solís, Yangel Herrera o Tsygankov. La seva trajectòria ens feia veure que potser patirien jugant cada tres dies. Tenim d’altres jugadors fiables com Blind, Portu, però se’ns han lesionats futbolistes que no esperàvem. El fet de jugar tres competicions, amb la seva selecció… és possible que afecti. Treballem perquè no passi, mirem minuts, fem rotacions… Després de l’aturada ha passat el contrari, que no hem recuperat ningú més. De moment, David està bé, Yangel també… em preocupa Tsygankov, que estava en un gran moment, s’ha ajuntat tot.”

Real Sociedad

“Ha anat de menys a més i en l’últim partit contra l’Atleti van jugar bé. És un equipàs i ha de lluitar per estar a dalt en la classificació. Nosaltres també som un equipàs i som capaços de guanyar a qualsevol rival si la nostra versió és molt competitiva. És important que la gent estigui amb nosaltres i l’altre dia, per moments, van xiular l’equip i no m’agrada gens. Els jugadors ho fan tot perquè estigui la gent orgullosa d’ells. Per això penso que junts som més forts i a casa els necessitem, que siguin el jugadors número 12”

Entrades a la venda Champions

“Massa problemes tinc al cap ara, però espero que la gent estigui amb nosaltres en un partit tant important de Champions. Estem en un curs històric i ho hem d’afrontar així. El camp ple és el que necessita l’equip i el que mereixen aquests jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)