Girona

El dispositiu de seguretat de dimarts, similar al del dia del Feyenoord

Girona desplegarà un dispositiu de seguretat similar al del primer partit de la Champions League per a l’enfrontament del Girona FC i l’Slovan Bratislava

L’Ajuntament de Girona, el Girona FC i els Mossos d’Esquadra desplegaran de nou un dispositiu especial per garantir la seguretat i l’ordre públic amb motiu del segon partit de la Champions League entre el Girona i l’Slovan Bratislava. Aquest serà similar al que es va dur a terme en el partit contra el Feyenoord.

El pròxim dimarts, dia 22 d’octubre, l’estadi de Montilivi viurà el seu segon partit de Champions, a les 21 h, contra l’Slovan Bratislava. En aquesta ocasió, es preveu que una part de l’afició visitant faci nit a Girona i l’altra part es desplaci a la ciutat el mateix dia del partit, i que la gran majoria vingui amb entrada. Per això, aquesta vegada es controlaran els punts de trobada de l’afició rival en llocs cèntrics de la ciutat per després acompanyar-los a peu fins a l’estadi de Montilivi.

El dia del partit es desplegarà un dispositiu coordinat entre la Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra al voltant de l’estadi de Montilivi, i es reforçarà la seguretat privada del club. El personal de seguretat realitzarà els registres pertinents abans d’entrar al camp. Alhora, s’augmentarà la presència policial als punts previstos d’alta afluència de l’afició visitant durant el dia del partit.

Respecte al tancament de circulació de vehicles entorn de l’estadi que es fa en qualsevol partit del Girona, aquest es mantindrà igual amb l’afegit que es tallarà la circulació de vehicles al carrer de la Universitat de Girona entre Maria Aurèlia Capmany i Santiago Coquard i Sala, a partir de les 13 h del mateix dimarts. La resta de carrers es tancaran a partir de les 17.30 h.

Pel que fa a la mobilitat, es recomana anar a l’estadi a peu, en bicicleta o amb bus. Com en els partits de Lliga, el club posa a disposició de les persones aficionades un bus llançadora que va des de l’avinguda de Ramon Folch fins a l’estadi passant pels aparcaments dissuasius de la rotonda del Mas Gri i del pavelló de Palau.

Reforç en la neteja i altres mesures

En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Girona reforçarà la neteja en aquells punts on es concentri l’afició rival i, com en l’anterior partit, al Barri Vell i entorn de l’estadi de Montilivi.

Un cop més, l’Ajuntament instal·larà papereres i lavabos extra a la via pública i es protegiran algunes estàtues. També es repetiran les mateixes recomanacions a bars i restaurants: servir les begudes en gots reutilitzables i treure de l’exterior el mobiliari que no sigui imprescindible.

Tanmateix, com que en aquesta ocasió el partit es juga un dimarts, no caldrà fer modificacions als calendaris de recollida d’escombraries ni de domèstica ni de comercial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)