Girona

El Girona acaba sec davant la Real Sociedad (0-1)

El Girona ha perdut el segon partit a casa en la lliga, la Real Sociedad, el botxí dels gironins, ha sumat els tres punts en un enfrontament on els bascos s’han avançat just abans del descans i que a la represa han pogut dominar més el mig del camp. Els de Míchel tindran pocs temps per estudiar el partit ja que d’aquí tres dies tornen a la Champions, rebent al Bratislava.

El primer temps del conjunt gironí ha començat molt bé. Actius amb pilota i sense, Míchel aplaudia als seus futbolistes. Tot i que la primera ocasió venia pels bascos que a través d’una bona centrada de Sergio Gómez per l’esquerra connectava amb un Orkasson que no ha estat fi amb la rematada. Per sort local.

A partir del minut 10, Danjuma ha entrat en joc i en dues ocasions consecutives ha generat perill pels catalans. Primer desfent-se d’Aramburu i centrant, i després en una altra acció contra dues marques que també ha provocat un córner. L’afició de Montilivi s’aixecava dels seus amb les dues accions. Al minut 22, Miguel provoca un xut llunyà que ha sortit molt desviat. Costava finalitzar les jugades tot i merèixer molt més el conjunt local.

Ara bé, la Real cada cop s’espavilava més, aconseguint superar la pressió gironina. Oyarzabal ha provat a Gazzaniga en una rematada acrobàtica i després el mateix davanter rematava un córner que feia lluir, per primer cop, a Gazzaniga sota pals. S’havia arribat a la mitja hora de joc i Arnau, que avui ha jugat de capità i a l’extrem, ha vist la groga per protestar. David López ha pescat una pilota a dins l’àrea i amb el control orientat ha provat un xut espectacular que ha sortit fregant el pal esquerre de Remiro que no hauria pogut fer-hi res.

El gerro d’aigua freda ha arribat amb el gol txuri-urdin, obra d’Oyarzabal amb el cap i arribant de segones línies. Després d’una pèrdua de Danjuma a la divisòria, la Real s’ha desplegat ràpida i Gómez ha situat la pilota al cor de l’àrea petita. El descans ha arribat amb derrota per la mínima local.

La represa

Bráis Mendez ha inaugurat la segona part amb un xut de falta que Gazzaniga ha tret a córner. La Real ha sortit més activa i Míchel posava a cinc homes a escalfar-se.

I de fet, Stuani i Misehouy han sigut els primers en sortir al minut 14 de la represa per Miovski i Van de Beek.

El mig del camp gironí no estava fi i els bascos, liderats per Bráis Méndez, començaven a sentir-se molt còmodes en la transició, trencant la pressió local. Oskarsson ha sigut substituït per Take Kubo, més mobilitat pels d’Alguacil. La Real es trobava molt còmode a dins del terreny de joc, i el Girona semblava que es volia guardar forces pel final.

El debut de Minsu ha arribat al setanta-tres, el coreà ha entrat a l’extrem, Francés ha sigut el substitut. Krejci ha trencat la mala dinàmica de la segona amb el primer remat entre els tres pals. Els gironins havien de fer molt més per intentar igualar el marcador.

Al minut 81, una bona pared entre Misehouy i Danjuma, han deixat al neerlandès, un pèl escorat, davant de Remiro que ha desviat el xut potent amb el peu. Montilivi ha reaccionat, l’empenta que l’equip necessitava. El Girona ho ha provat a través de centrades, però Remiro les ha blocat. El partit ha acabat amb la segona derrota del curs a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)