Girona

Míchel: “L’afició ha d’entendre el procés en què es troben els jugadors”

Míchel, tècnic del Girona, ha fet una valoració del que ha vist avui a Montilivi, en la segona derrota del curs a la lliga a casa: “Ens ha faltat generar ocasions. Penso que hem començat bé el partit en termes de control del joc, però ens ha faltat crear més oportunitats. La Real defensa molt bé, de fet, és el segon equip amb més porteries a zero de la competició, pressionen molt bé. Hem controlat força bé, excepte tres o quatre ocasions. Amb el 0-1 ens ha costat més. La primera mitja hora ha estat molt bona, fins al gol hi havia més igualtat.”

El tècnic del Girona ha afegit la complexitat que ha sigut jugar contra un equip com el d’Imanol: “La Real ens ha fet córrer molt, han utilitzat molt bé el tercer home. La sensació és que ens falta generar més ocasions, però competim bé.”

Patiu sense pilota?

“Sense pilota, durant la primera mitja hora hem empès molt. Hem recuperat moltes pilotes i fins i tot hem tingut dues ocasions per finalitzar. Crec que no hem patit en aquell moment. Quan hem tingut problemes ha estat per les pèrdues de pilota que han permès les transicions de la Real. Al mig del camp encara no hem trobat el nostre ritme. Aquest equip defensa bé sense pilota, el problema ve quan la perdem.”

Sobre els canvis i la no participació d’Abel Ruiz:

“Té una molèstia, i veient la situació del partit hem preferit no arriscar, especialment tenint en compte la situació que estem vivint amb les lesions.”

Porteria a zero i el cas de Miovski

“El que hem de fer és continuar treballant. Ens falta molta gent per tornar, molts d’ells estan lesionats. Hem posat a Donny més amunt, però no és un extrem pur i sempre acabes perdent per algun costat. La nostra intenció és arribar als tres quarts amb opcions, i després ocupar l’àrea i els carrils. Hem de millorar en el tram final, ja sigui ocupant espais, driblant o rematant.”

Sobre Miovski: “És un jugador que encara necessita temps d’adaptació a la nova lliga, i això no és fàcil. Avui els quatre de davant eren jugadors nous i és un procés que haurem de viure amb la competició. Treballa incansablement i crec que serà molt important. Segur que veurem la seva millor versió.”

Debut de Minsu

“Ha estat bé. És un jugador amb molta energia i capacitat en els duels. Avui no ha jugat en la seva millor posició, ell és més mitja punta, però té motor i capacitat de xut. Tenim moltes expectatives posades en ell. Ja he demanat al tècnic del filial que demà no jugui perquè dissabte el voldrem novament amb nosaltres.”

Com ha vist l’afició?

“Crec que l’afició ha d’entendre el procés en què es troben els jugadors. S’han de sentir identificats amb l’equip, i no hi ha cap jugador que no doni el 100% en motivació, sacrifici i energia. No sé si juguem bé, però ho intentem, i els errors formen part del joc. Jugar bé, amb l’exigència que ens hem posat, no és fàcil, i avui ens hem enfrontat a una plantilla amb 14 internacionals. Ells són els quarts amb més possessió de LaLiga, però és que nosaltres som els segons.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)