Girona

Krejci: “L’objectiu sempre ha estat classificar-nos per la propera eliminatòria”

El central del Girona ha analitzat, al costat de Míchel, el partit de demà contra l’Slovan Bratislava a la Champions

Ladislav Krejci s’ha convertit en una peça clau en l’eix de la defensa després de la baixa de Blind i demà serà titular en el partit contra l’Slovan Bratislava de la tercera jornada de la Champions, un duel que el txec ha analitzat aquest migdia en roda de premsa.

L’adaptació al Girona

“Vaig tenir alguns problemes musculars en les primeres jornades i vaig anar entrant mica en mica. Vaig tenir una mica de mala sort en aquest sentit, però crec que amb l’equip cada vegada ens hem anat combinant bé i ens trobem millor. Tenim l’esperança d’anar millorant i guanyant per sumar més punts en la lliga i en la Champions.”

L’ambient al vestidor

“La nostra missió sempre és la mateixa des de l’inici. Contra el PSG i contra el Feyenoord vam estar a punt de sumar i demà és importantíssim. Hem de sumar per classificar-nos per la propera fase de la Champions i això és el que intentarem. Des del principi aquest ha estat el nostre objectiu.”

El pas al Girona

“Estic molt agraït de totes les opcions que em va donar l’Sparta de Praga per jugar. Em va servir per anar creixent i adquirir experiència, però encara sóc jove i espero aprendre encara més. Si després puc transmetre aquesta experiència estaré contentíssim de poder-ho fer. Encara hi ha moltes coses que he d’aprendre i estic impacient per afrontar els nous reptes que m’esperen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)