El Girona deixa escapar els primers punts de la Youth League

Els de Sergi Mora han empatat a dos contra l’Slovan Bratislava

El juvenil ha enviat un seriós avís al primer equip per aquesta nit, i és que els de Sergi Mora no han pogut passar de l’empat a la Youth League contra l’Slovan Bratislava (2-2) en un partit en què els blanc-i-vermells han acusat les baixes de jugadors importants que havien estat decisius en les victòries contra el PSG i el Feyenoord –la majoria d’ells per les necessitats del primer equip. Més enllà del resultat, que suposa trencar la gran inèrcia que mantenia el juvenil al capdavant de la classificació, el preocupant és que, després d’avançar-se molt aviat en el marcador, les sensacions del Girona no han estat bones i en la segona part, malgrat jugar amb un home més, no ha pogut acabar de capgirar l’1-2 del descans.

El partit no podia començar millor per al Girona, ja que en el minut 2 Nacho Plaza ha trobat l’esquena de la defensa i ha fet la centrada al segon pal on Escoda ha marcat l’1-0. Semblava que havia de ser un partit plàcid pels gironins, que després del gol tenien el control de la possessió, però tot i això no hi ha hagut ocasions clares per ampliar l’avantatge fins en el 24’ quan Derek ha acabat una jugada col·lectiva amb un xut desviat per poc. En l’acció següent, però, ha arribat l’1-1 en la primera arribada perillosa dels eslovacs, i és que Maros ha aprofitat un error defensiu per marcar a plaer al segon pal (25’). Arran de l’empat han aparegut les imprecisions als conjunt gironí, que no s’ha trobat còmode sobre el camp en cap moment, per molt que Silvero i Gibert hagin tingut ocasions clares abans que, en el 36’ arribés l’1-2, en una acció mal defensada que ha culminat Samuel.

En l’última jugada de la primera part l’Slovan Bratislava s’ha quedat amb deu per l’expulsió de Held, però el Girona tampoc ho ha sabut aprofitar en la segona part per culminar la remuntada. El ritme dels gironins després de la represa ha estat baix i ha costat veure la primera ocasió de perill. De fet, la primera ocasió clara ha estat el 2-2, que ha sorgit quan, del no res, Badia ha fet una gran centrada al segon pal que Nacho Plaza ha empès al fons de la porteria (66’). A partir de llavors el Girona ha continuat tenint l’Slovan Bratislava tancat al seu camp, però no ha pogut generar ocasions clares fins als minuts finals, quan un parell de centrades a l’àrea les ha pogut rematar Aguilera, central convertit en davanter.