Girona

El Girona suma el primer triomf a la Champions contra l’Slovan (2-0)

La primera victòria a la història del Girona a la Champions League ja és una realitat. Avui, dia 22 d’octubre, els gironins han guanyat amb solvència a l’Slovan Bratislava que ha tingut poques ocasions per endur-se cap punt de Montilivi. Miguel i Juanpe, en un dels gols de la seva carrera han sigut els autors de les dues dianes locals.

El conjunt eslovac sortia al terreny de joc a Montlivi ordenat, amb dues línies ben posades i poblant molt al mig del camp. El migcampista ucraïnès, Ignatenko, xutava molt desviat des de la distància. El primer tram del matx, els gironins tancaven absolutament als visitants a la seva àrea. Tolic, amb una dura entrada a Arnau, inaugurava el caseller de les grogues al quart d’hora de joc.

Una de les pitjors notícies s’ha confirmat al minut vint-i-un quan Iván Martín ha demanat el canvi per molèsties musculars. Miovski ha entrat en el seu lloc per col·locar-se al costat d’Stuani. Míchel tampoc podia fer gaire cosa més. Quatre més tard, Miguel ha provat tímidament a Takav des de la frontal amb un xut que no ha ni despentinat a l’eslovac. Yangel si ha sumat engaltant una pilota, també des de la distància, però la defensa ho rebutjava. El Girona li ha faltat aprofundir més i trobar punts de rematada més verinosos.

L’encert ha arribat al quaranta-dos. Concretament després d’una gran jugada personal de Danjuma que ha assistit a Miguel arribant de segones línies. El lateral madrileny ha definit a la perfecció al pal curt, amb l’interior. Un gol que feia agafar oxigen al Girona just abans dels descans.

wrewerwer

A la represa, els gironins en volien més. I Danjuma feia treballar a Takac que enviava el xut de l’extrem a córner. Era una bona manera per iniciar el segon temps. Miovski també rematava i el Girona fregava el segon gol. I tant perseguir-ho al final ha arribat. En una falta a la frontal, Juanpe ha anotat el gol de la seva carrera al setanta-tres de partit col·locant una esfèrica a l’escaire dret de la porteria de Takac. Montilivi corejava el seu nom i els catalans posaven més terra pel mig amb la segona diana.

El segon canvi gironí ha tornat a ser obligat, Van de Beek, prevenint la lesió i molt carregat muscularment, ha hagut de ser substituït per David López, al 82. Fins i tot Stuani ha estat a punt d’arrodonir la festa, però Takac li ha aturat un penal que havia sigut assenyalat per mans de Gajdos. El matx ha acabat amb dos ensurts visitants, el primer solventant per Gazzaniga que ha enviat a córner en una gran intervenció i la segona en una rematada que ha topat amb la part superior del travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)