Girona

Míchel: “Som un equip que ho donem tot per una idea”

El Girona ha celebrat el primer triomf de la seva història a la Champions i Míchel ho ha valorat a la sala de premsa de Montilivi:

“Avui és un dia històric, la primera victòria del club a la Champions i hem d’estar feliços i orgullosos d’aquests jugadors. El partit que han fet Arnau i Miguel ens ha sostingut. És increïble el treball que han fet, i també me n’alegro molt per tots. Avui és un dia feliç, tot i que tindrem una baixa més, possiblement dues, hem de seguir competint i amb aquests jugadors estic tranquil. Sempre dic que, després dels partits, me’ls miro i intento trobar solucions per millorar el que cal fer millor. Tant si guanyo com si perdo, faig el mateix. Després del partit contra la Real Societat, sentia que competíem molt bé, més enllà de guanyar o perdre, i això em fa feliç. Som un equip que ho dona tot per una idea, i estic molt orgullós d’això. Com a entrenador, demano compromís i que sentin la samarreta. Ells em compren la idea a mort. La primera part d’Arnau ha estat increïble, i el partit de Miguel també ha estat espectacular. Són dos jugadors amb un nivell de futbol espectacular i em sento molt orgullós d’ells. Aquesta victòria ens serveix per agafar aire. Ara toca recuperar els jugadors, i a Las Palmas jugarà el 90% d’aquests”.

Sobre les lesions:

“En un esprint, Iván ha notat alguna cosa, i s’han de fer les proves demà per veure la gravetat. Donny, en el seu idioma, ha dit ‘fifty-fifty’, i no sé exactament què volia dir (riu). No volem forçar ningú, però hi ha la possibilitat de recuperar a Blind i Abel. Quan he vist que Yangel tenia dubtes, he fet escalfar David López”.

Sobre Donny i el progrés

“En una entrevista vaig dir que, quan perds jugadors importants i no pots aplicar la teva metodologia de treball per culpa de les lesions, tot es complica. Avui hem preparat el partit tàcticament en només 20 minuts, i, a més, s’hi afegeixen les lesions. És bo que jugadors com Donny, Danjuma, Krejci, Francés o Bojan facin un pas endavant. Hem de buscar la millor versió d’ells i créixer amb el seu compromís, que és increïble”.

Nova dimensió amb la victòria?

“Estem vivint moments diferents, però avui ha estat un dia històric. Hem jugat per tots aquells que ens venen a veure. Stuani ha estat increïble, ha estat molt emotiu. Avui han jugat molts jugadors que saben el que hem patit per arribar fins aquí, i aquest moment es recordarà durant molt de temps”.

Comença una nova mentalitat

“En els darrers dos partits hem competit molt bé. Estic tranquil, tot i que no sé exactament com estem a la competició ni les probabilitats que tenim. Ara el repte és guanyar dos partits més i mirar de classificar-nos, però ja pensarem en això més endavant. Estem en posició”.

Sobre el no gol de Stuani

“Tenia moltes ganes de marcar a la Champions, era el que li faltava. Aquesta era la cirereta al pastís, i estic segur que Stuani marcarà a la Champions”.

Sobre la plaga de lesions

“Portu, Bryan i Asprilla són situacions fora de la competició. Les més preocupants per mi són les d’Iván, Oriol i Blind, ja que són jugadors fiables que han acumulat molta càrrega. Aquestes són les lesions que et diria que són conseqüència de la competició. Veient el calendari que tenim, no podem fer més. Espero recuperar gent, en el cas d’Abel, podria jugar, però l’estem parant. Té una molèstia a l’adductor i no volem forçar per no perdre’l durant més temps. Això és degut a la càrrega de partits i a l’estrès competitiu, que també porta una càrrega emocional. Com a entrenador, em passa el mateix: no dormo perquè penso massa en tot el que està passant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)