Girona

A la venda per a socis les entrades del Girona-Liverpool

El Girona ha comunicat avui que els socis amb dret a entrada per al partit de Champions a Montilivi contra el Liverpool del proper 10 de desembre (18.45h) ja la poden adquirir. Es tracta dels 1.000 primers socis del club, que tenen dret a tots els partits europeus, a més dels 5.000 socis als que els va tocar el dret a entrada en el sorteig que es va fer a l’inici de temporada. Com era d’esperar, el preu de les entrades és clarament superior al de les dues cites anteriors contra el Feyenoord i l’Slovan Bratislava, i és que, amb el 10 per cent de descompte aplicat, el cost d’una entrada va dels 123 euros a preferent central als 85 euros als gols –112 euros a preferent lateral i 96 euros a gols lateral. Els preus fixats han provocat crítiques de socis a les xarxes socials. Com en els anteriors partits, en aquest procés de compra els socis podran escollir el sector de l’estadi des d’on veure el partit, però el seient els serà assignat de forma automàtica amb l’objectiu d’optimitzar l’aforament disponible.

El procés per a que els socis amb dret puguin comprar la seva entrada s’allargarà fins el proper 4 de novembre a les 11h. A partir de llavors, i fins el 6 de novembre a les 11h, en cas de quedar entrades disponibles, la venda s’obrirà per a la resta de socis que van participar en el sorteig. A partir del 7 de novembre a les 13h, les entrades que quedin disponibles es posaran a la venda per a tots els socis durant un període indeterminat, quedant encara la possibilitat d’obrir la venda al públic general els dies abans del partit si queden entrades disponibles, com va passar en els anteriors dos partits de Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)