Girona

La federació de penyes del Girona considera “abusius” els preus de les entrades contra el Liverpool

Mentre l’agrupació reclama “empatia i respecte envers els socis i abonats”, l’altra queixa accentuada és la poca diferència existent entre el cost de les entrades per als socis i per al públic general

La federació de penyes del Girona ha expressat a través de les xarxes socials la seva disconformitat amb el preu de les entrades que el club ha assignat per a la visita del Liverpool a Montilivi en la sisena jornada de la fase lliga de la Champions League, que es disputarà el dimarts 10 de desembre a les 18:45h.

L’agrupació considera “abusius” els preus de les entrades, que van des dels 85€ als gols fins als 123€ a preferent central, per als socis, i des dels 95€ fins als 136€, per al públic general. “Continuem reclamant empatia i respecte al club envers els seus socis i abonats”, ha publicat la federació de penyes en una piulada a la xarxa social X. El dia del Feyenoord, els preus van anar des dels 54€ fins als 104€ per als socis. I en l’enfrontament de dimarts contra l’Slovan de Bratislava, van oscil·lar entre els 45€ i els 87€.

El rebuig de la federació de penyes pel preu de les entrades contra el Liverpool se suma al malestar general expressat per l’afició a les xarxes socials des que el Girona ha obert avui a partir de les onze del matí la venda d’entrades als primers 1.000 socis i als que els van tocar entrades assignades per aquest partit, és a dir, als 6.000 socis amb dret a comprar entrada pel duel davant l’equip anglès. Més enllà dels alts preus, l’altra crítica accentuada és la poca diferència entre el cost de les entrades per als socis i per al públic general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)