Girona

Míchel: “El futbol és per a la gent”

En la prèvia del pròxim partit de lliga, contra Las Palmas, Míchel Sánchez ha parlat obertament sobre l’estat de la plantilla i els reptes d’afrontar les competicions amb una plantilla curta i diverses baixes. L’entrenador ha destacat l’esforç del grup per mantenir-se competitiu i motivat en el camí, malgrat la fatiga i les lesions, i ha expressat el seu desig que l’afició ompli l’estadi. Amb nous jugadors i els joves del filial a la convocatòria, Míchel confia en la preparació de l’equip per competir al màxim en el següent enfrontament.

Sobre la convocatòria

“Hem de mirar partit a partit. Demà recuperem Blind i perdem Iván. La resta de jugadors els hem de gestionar amb prudència, ja que d’aquí quatre dies juguem Copa del Rei i no sabem si podrem comptar amb algú més. El partit de demà és important, hem de fer les coses bé i tenim poques opcions per a l’alineació.”

La lliga com a prioritat

“Després de cada partit de Champions intentem fer una pausa. El més important és la lliga, i sempre que guanyes els jugadors agafen confiança. Hem de donar la millor versió.”

Gestió de lesions

“Després de l’aturada hem de pensar a mig termini. Yangel ha jugat 9 partits en 31 dies, i Donny porta dos anys sense jugar dos partits seguits. La nostra plantilla és bona però curta; cal pensar les alineacions per afrontar cada partit amb condicions.”

Analitzant Las Palmas i Diego Martínez

“Tenim un gran equip d’anàlisi. Hem estudiat les característiques de Diego i els seus equips, i tot i que Carrión és diferent, sempre queda alguna cosa de l’entrenador anterior. Estem preparats.”

Sobre Arnau Martínez

“Arnau és més madur, ha crescut dins i fora del camp. Ha après que ha de treballar millor, i la seva evolució és evident. Ens aporta moltíssim.”

Presència del filial

“Depèn del partit i del resultat, però els joves estan preparats per ajudar-nos. Tenim Pape, Minsu, Selvi i Raül, que seran un suport important.”

Els preus contra el Liverpool i el malestar dels socis

“Em preocupa, em preocupa molt. Nosaltres sempre hem dit que juguem per la nostra gent. Volem un camp ple, com l’altre dia, i necessitem l’afició amb nosaltres. Sé que és un esforç molt gran el que ha de fer la gent, sé que és un partit important de Champions; m’agradaria ajudar, no sé com. Però el futbol és per la gent. I els estadis han d’estar plens. Nosaltres volem la nostra afició a casa, perquè junts som més forts. Sé l’esforç que han de fer. No sé com es podria arreglar. No ho sé. Entenc a tothom, i entenc el disgust de la gent. Espero que estiguin amb nosaltres, com sempre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)