Derrota del Girona amb més lesions

Els de Míchel perden al camp de Las Palmas (1-0) un partit en què Francés es lesiona abans de la mitja part i Arnau, per un cop, al final

S’allarga el calvari que està vivint el Girona a la lliga després de perdre aquesta tarda al camp de Las Palmas (1-0) el segon partit consecutiu després de l’aturada. I més que el resultat, el pitjor és que els gironins han ofert una imatge força fluixa amb l’excepció dels primers minuts i no han tingut capacitat de reacció al gol dels canaris abans de la mitja part. Un gol que ha arribat quan els de Míchel estaven amb deu per la lesió de Francés i després que el col·legiat, que ja havia anul·lat un gol als blanc-i-vermells, no permetés el canvi en un fora de banda anterior. La lesió de Francés, a més d’Arnau que ha acabat el partit abans d’hora per un cop a la cara, se sumen al calvari del Girona.

El partit ha començat amb molt bones sensacions pel Girona, que ha tingut grans ocasions en els primers minuts. Selvi, en un córner, ha estat el primer a amenaçar la porteria de Cillessen (4’) i després Van de Beek ha trobat el gol. El neerlandès ha culminat una assistència de Miovski després d’una bona jugada iniciada per Misehouy i seguida per Arnau, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per una falta prèvia del davanter macedoni (6’). Molt i molt rigorosa, gairebé inexistent, perquè Miovski ha tocat molt lleugerament la cara d’Alex Suárez, però el golàs de Van de Beek, que havia trobat el pal llarg amb l’exterior, no ha pujat al marcador. A poc a poc les forces s’han anat igualant i el Girona ha anat perdent la iniciativa fins al punt de, més enllà d’un remat centrat d’Arnau a les mans de Cillessen (25’), no generar més perill. Las Palmas ho ha aprofitat per instal·lar-se més al camp del Girona i en el 41’, aprofitant quan els gironins estaven amb deu per la lesió de Francés, Álex Muñoz ha marcat l’1-0 al segon pal rematant una centrada des de la dreta.

Els de Míchel estaven obligats a sortir amb una marxa més en la segona part, però els hi ha costat molt. Miovski, rematant una falta penjada per Miguel, ha tingut la primera ocasió (54’), però Cilessen ha estat molt tranquil en els primers minuts després de la represa. De fet, amb els gironins deixant espais, les millors ocasions les ha tingut Las Palmas. Primer amb dos xuts de Moleiro, un desviat per poc (58’) i l’altre atrapat per Gazzaniga (63’), i després amb una gran jugada col·lectiva que no ha pogut finalitzar Sandro (64’). Miguel, amb un xut des de la frontal que ha tocat un defensa i ha sortit desviat per molt poc (69’), ha semblat que tornava a animar al Girona, però no hi hagut continuïtat amb les ocasions. Els de Míchel s’han salvat de la sentència en el 79’, quan després d’un error en la sortida de pilota Moleiro, a porteria buida, ha rematat desviat la passada de Sandro. Una sort que el Girona no ha aprofitat, perquè els últims minuts han estat molt fluixos i no hi ha hagut ocasions per empatar.